Kate Middleton privukla pažnju na crvenom tepihu naušnicama čija je cijena 16 eura

Foto: Profimedia/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA DODJELI britanskih filmskih nagrada Bafta, princeza Kate Middleton je ovog puta oduševila odabirom vrlo pristupačnog modnog dodatka.

Prošetala je crvenim tepihom u društvu supruga, princa Williama u prekrasnoj bijeloj kreaciji luksuzne kuće Alexander McQueen.

Haljinu je već jednom nosila

Haljina na jedno rame već je viđena na njoj 2019. godine, a za ovu prigodu ju je malo promijenjena. Umjesto cvjetnih detalja na ramenu, stavila je plašt koji lagano pada preko ramena. Dodala je i crne rukavice Cornelia James, a od detalja je odabrala zlatne naušnice iz high street trgovine Zara.

Naušnice u obliku cvjetova, cijena je 15.95 € (120.18 kn)

Radi se o metalnim visećim naušnicama u obliku cvjetova s apliciranim štrasom koje si gotovo svatko može priuštiti jer za par treba izdvojiti 15.95 eura (120.18 kn).

Princeza je odabrala i cipele Aquazzura, model Fenix, dok je torbica također bila iz kolekcije kuće Alexander McQueen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.