Jedni oduševljeni, drugi pišu "dosta više": Tiffany & Co. lansirao kolekciju prtljage

Foto: tiffany.com/rimowa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DVA vrhunska brenda Rimowa, lider u putnoj opremi, i luksuzni gigant Tiffany & Co. udružili su snage kako bi stvorili posebnu kolekciju. Njihovo partnerstvo je usmjereno na unaprjeđenje putovanja kroz inovativne, funkcionalne i jedinstvene kreacije.

Kutija za nakit, cijena je 3900 € (29.384.55 kn)

Kolekcija Rimowa x Tiffany & Co. sastoji se od tri sasvim nova dizajna. Prva u nizu je Rimowa x Tiffany & Co. Jewelry Case, koja spaja Rimowinu karakterističnu aluminijsku površinu s ikoničnim motivom Tiffany & Co. Rock Cut. Naravno, neizostavna boja Tiffany Blue dominira cijelom kolekcijom, posebno na dršci kutije za nakit s tri razine.

Rock Cut cabin, cijena je 2900 € (21.850.05 kn)

Rimowa Classic kofer sada je obogaćen prisutnošću Tiffany Blue kotača, privjeska za prtljagu i ručki. Rimowa x Tiffany & Co. Jewelry Personal dolazi s vanjštinom od polikarbonata u prepoznatljivoj boji Tiffany Blue. Unutar ovog kofera nalazi se šest praktičnih pretinaca, dok vanjski dio sadrži luksuzne kožne detalje u istoj prepoznatljivoj plavoj nijansi te logotipe oba brenda.

Jewelry Personal, cijena je 1800 € (13.562.1 kn)

I dok je ova suradnja oduševila mnoge, postoje i oni koji nisu impresionirani. Jedan komentar glasi: "Beskrajne suradnje koje izgledaju kao marketinški trik, a ne kao pravi doprinos brendovima..." Drugi je korisnik napisao: "Čini se da su ovo samo još neke besmislene suradnje. Trebali su prestati nakon neuspješnih cipela."

Kolekcija će biti dostupna od 26. rujna u Landmarku u New Yorku. Osim toga, Rimowa će imati ograničene proizvode dostupne u odabranim maloprodajnim trgovinama diljem svijeta i na internetu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.