Izgorio joj je automobil, a samo je čaša preživjela. Potez tvrtke za šalice oduševio

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SJEĆATE li se viralnog TikToka u kojemu žena pokazuje svoj automobil u kojemu je izbio požar i uništio sve osim jedne čaše? Stanley Cup je odgovorio toj ženi da će joj pokloniti novi auto, a svoje su obećanje održali. Prije nekoliko je dana na svojem TikToku Danielle objavila video u kojemu pokazuje svoj novi automobil.

"Pobrinuli su se za kupca"

U automobilu još jednom vidimo Stanley čaše, a pokazala je i trenutak primopredaje novog automobila, Mazde CX-90: "Znate li koji je danas dan? Danas je dan za novi auto! Dobila sam novi automobil od Stanleyja i tako sam uzbuđena!"

@danimarielettering What a journey, thank you all sooo much for being here for it. I cant say it enough, this wouldnt have happened without every single one of you. Love you and @Stanley 1913 ♬ The Champion - Lux-Inspira

"Tvoja priča i način na koji se Stanley nosi s njom natjerali su me da kupim svoj prvi Stanley", "Tako me impresionirao Stanley! Pobrinuli su se za kupca, što se ne viđa često. Uživajte u novoj vožnji", "Potrudili su se, ovo nije jeftin auto", "Zbog tvoje priče kupio sam Stanley!", "Stanley je zaista vrijedan svoje cijene", neki su od komentara na video koji je pregledan preko 600 tisuća puta u par dana.

Stanley čaše mogu se kupiti i kod nas - Intersport, Ozone i 4camping, samo su neke od trgovina koje ih prodaju. Cijene se kreću od 30 eura na više.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.