Je li hype opravdan? Isprobali smo viralno rumenilo od 5 eura

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li ikad imali osjećaj da vas jedan proizvod neprestano prati na društvenim mrežama? Za mene je to bilo viralno Sheglam rumenilo. Od TikToka do Instagrama, svugdje sam nailazila na recenzije, tutorijale i slike ovog rumenila. S obzirom na toliki hype koji je stvorio, znatiželja me natjerala da i sama isprobam ovo čarobno rumenilo. 

Sheglam je kozmetički brend osnovan 2019. godine u Singapuru. Njihovi proizvodi dostupni su na njihovoj web-stranici, kao i u Shein web-trgovini i aplikaciji. Narudžbu sam obavila preko Shein platforme, a proizvod sam platila 4.45 eura. 

Na Sheinovoj aplikaciji ovaj proizvod ima ocjenu 5.0 i više od 1000 recenzija

Na Sheinovoj aplikaciji ovo rumenilo zabilježilo je ocjenu 5.0 i skupilo više od 1000 recenzija, što je potaknulo moju znatiželju. Prvo što mi je zapelo za oko bila je raznolikost nijansi rumenila koje nudi Sheglam. Od svjetlijih do tamnijih tonova, paleta boja obuhvaća širok spektar opcija. Odlučila sam se za nijansu Rose Ritual, koja mi se činila najprikladnijom za moj ten, nadajući se da će mi pružiti prirodni izgled.

Moram priznati da me rumenilo najviše privuklo svojom ambalažom. Dolazi u matiranoj šesterokutnoj bočici u nijansi nježne baby roza s elegantnim zlatnim detaljima na poklopcu. No ono što me zaista fasciniralo bio je aplikator - mala, debela spužvica koja izgleda vrlo primamljivo.

Priznajem da sam odmah bila sumnjičava oko boje rumenila. Prvo sam ga nanijela na ruku i činilo se da ima narančasti ton, ali kada sam ga stavila na obraze i razmazala, boja je bila savršena.

Nakon nekoliko sati nošenja boja je ostala svježa i intenzivna

Tekstura rumenila je pravo osvježenje. Lagana i svilenkasta, lako se nanosi i razmazuje pružajući glatku i ravnomjernu pokrivenost bez ikakvih grudica ili nepravilnosti. Osjećaj na koži bio je ugodan, ne težak ili ljepljiv, što je za mene veliki plus.

Što se tiče trajnosti, Sheglam rumenilo pokazalo se kao dugotrajno. Nakon nekoliko sati nošenja boja je ostala svježa i intenzivna bez znakova blijeđenja ili razmazivanja. To me uistinu impresioniralo, posebno s obzirom na cijenu proizvoda, koja je prilično pristupačna.

Kad je riječ o pigmentaciji, moram priznati da sam i oko toga bila pomalo sumnjičava. Međutim, rumenilo je iznenađujuće pigmentirano i pruža željeni intenzitet boje već s prvim nanosom. Naravno, mogućnost postizanja različitih nijansi i intenziteta ovisi o količini proizvoda koju koristite, ali općenito sam bila zadovoljna rezultatima.

Je li hype oko ovog proizvoda opravdan?

Mnogi su na TikToku govorili da je Sheglam rumenilo odlična alternativa za popularno Rare Beauty tekuće rumenilo i moram reći da hype oko ovog proizvoda zaista jest opravdan. Sve u svemu, Sheglam rumenilo mi je pravo otkriće. Od svoje bogate palete boja do svilenkaste teksture i izvrsne trajnosti, ovo rumenilo ima sve što želim od tog proizvoda. Definitivno ga preporučujem svima koji traže kvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.