IKEA predstavila nove proizvode, izdvojili smo najzanimljivije

Foto: ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RUJAN je stigao, a to znači da uskoro stiže jesen. Samim time, vrijeme je za jesenske kolekcije, a IKEA ima nove proizvode uz koje ćete u svoj dom u tren oka unijeti jesenski ugođaj. Našlo se tu jastučnica, tegli, čaša, ručnika i brojnih drugih proizvoda od kojih će neki biti dostupni u ograničenim količinama. Izdvojili smo proizvode uz koje ćete bez puno truda urediti dom za jesen.

Jesen u baš svakoj prostoriji

I biljke trebaju novo ruho, a IKEA je u ponudu uvrstila tegle jesenskih boja.

Tegla za biljke, cijena je 8.99 eura
Tegla za biljke eura, cijena je 14.99 eura

Pronašli smo i lijepe čaše u sivoj i zelenoj boji, savršene za ugodno ispijanje pića dok kroz prozor gledate kišu kako pada.

Čaša, cijena je 2.99 eura
Čaša, cijena je 5.99 eura

Noviteti nisu zaobišli ni dnevnu i spavaću sobu, a posebnu su nam pozornost privukle jastučnice. Karirani i cvjetni uzorak odlično stvaraju jesenski ugođaj bez puno truda. Jastučnice je uvijek lako zamijeniti.

Karirana jastučnica, cijena je 3.99 eura
Višebojna jastučnica, cijena je 12.99 eura
Ručnik, 50x100 cm, cijena je 3.99 eura

Svidjela nam se i košara za pohranu u jesenskim bojama. Ova košara od jute ručno je izrađena u Bangladešu, a odlična je za pohranu manjih uređaja i modnih dodataka poput punjača, kabela, šalova i remenja. 

Košara za pohranu, cijena je 12.99 eura

Ovo je ogledalo također ručno rađeno, što znači da je svaki komad jedinstven. Prirodan materijal unosi dašak prirode u svaki dom i čini ga ugodnijim.

Ručno ogledalo, cijena je 14.99 eura

Ako ste se zaželjeli novih ukrasa za zid, u ponudi smo pronašli slike i postere s jesenskim motivima.

Slika s okvirom, cijena je 72.98 eura
Posteri, cijena je 6.99 eura

Ovaj otirač s printom mačaka oduševit će sve ljubitelje životinja. Otirač je izrađen od kokosovog vlakna, a prilagođena poleđina drži ga čvrsto na mjestu.

Otirač, cijena je 6.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.