IKEA ima zanimljiv i povoljan novitet koji je privukao pažnju mnogih: "Treba mi"

Screenshot/Foto: TikTok/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠVEDSKI trgovac namještaja nedavno je proširio svoju ponudu s nekoliko zanimljivih noviteta, među kojima se posebno ističe manja prijenosna lampa koja je privukla pažnju mnogih. Kada je riječ o rasvjeti, IKEA ove godine briljira, posebno sa stolnim lampama. Modeli Fado i Dejsa toliko su popularni da ih je gotovo nemoguće naći na zalihama - čim se pojave u prodaji, brzo se rasprodaju.

Ovim popularnim lampama sada se pridružuje nova, kojoj se predviđa ista viralna sudbina i velika potražnja. Riječ je o LED prijenosnoj lampi na baterije Nödmast. Lampa je malena, sa zelenim postoljem i nježno ružičastim gornjim dijelom. S obzirom na cijenu od samo 14.99 eura i primamljiv dizajn, nije iznenađenje da je već hit na TikToku te da se rasprodala u pojedinim IKEA trgovinama diljem svijeta.

"Volim je i želim je", "Već je nema na stanju", "Volim je", "Treba mi", "Preslatka je, ali bih voljela da je gornji dio od stakla", "U potrazi sam za bežičnim lampama", samo su neki od komentara ispod videa tiktokera Brada Canninga objavljenog jučer, a koji do danas ima preko 200 tisuća pregleda. 

@brad this is such a cute lamp for $25! IKEA’s lamps slap imo 💡 #ikea #unboxing #ikeafinds #ikeahack #ikeahaul #ikeatok #ikealamp #lamp #decor #design #interior #interiordesign #styling @IKEA Australia ♬ Souvenir De Paris - Martin Taylor

"Izgleda tako kul"

Brad je u svom videu raspakirao ovu lampu, sastavio je i pokazao kako izgleda i radi. Također je naglasio da je uz nju kupio i IKEA-ine punjive baterije. "Ovo je najslađa lampa ikada," rekao je, pokazujući kako se sjenilo može pomicati. Dodao je da, iako je gornji dio svijetlo ružičasti, kada je lampa upaljena izgleda više narančasto. "Izgleda tako kul, upaljena i ugašena," zaključio je.

Prijenosna lampa Nödmast, IKEA, 14.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.