Hisense u Zagrebu predstavio svoje nove kuhinjske uređaje

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HISENSE je jučer u Zagrebu predstavio svoju najnoviju liniju kuhinjskih uređaja, koja je sada dostupna na hrvatskom tržištu. Događaj je vodio Joško Lokas, a chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin bili su zaduženi za kulinarske demonstracije.

Hisense već dugi niz godina lokalnim potrošačima dovodi široku ponudu malih kućanskih uređaja, perilica i sušilica rublja, klima uređaja i hladnjaka proizvedenih u Europi. S ovim lansiranjem ponuda je obogaćena pećnicama, pločama za kuhanje i perilicama posuđa.

Na događaju su predstavljene ugradbene pećnice s Wi-Fi opcijom koje omogućuju korisnicima kontrolu procesa kuhanja putem aplikacije ConnectLife na pametnim telefonima ili tabletima. Ove pećnice dolaze s nizom funkcija, a neke od njih su Pizza Mode Pro za brže pečenje pizza, AirFry za prženje na zrak, EvenBake tehnologija za ravnomjerno pečenje te pirolitičko samočišćenje.

Također, pećnice nude neke dodatne značajke poput Fast Preheat za brzo zagrijavanje, Frozen Food Mode za pripremu smrznutih jela i Multiphase Cooking za kuhanje, pečenje i grilanje. 

Stigle su i nove ploče za kuhanje s ugrađenom napom

Predstavljene su i nove indukcijske ploče za kuhanje s ugrađenom napom. Ove ploče se jednostavno ugrađuju u ravnini radne ploče, a značajka AutoStart automatski aktivira napu prilikom uključivanja, osiguravajući prostor bez dima, pare i neugodnih mirisa.

Funkcija Boost omogućuje povećanje brzine ventilatora nape. Ploče također imaju dvostruku fleksibilnu zonu za veće lonce i tave, lako čistive filtere i posudu za prikupljanje tekućine koja se može prati u perilici posuđa. Dodatne funkcije uključuju Gentle Melt za otapanje hrane i RapidBoil za brzo zagrijavanje vode.

O Hisenseu

Hisense je globalni brend kućanskih aparata i potrošačke elektronike, prisutan na tržištu od 1969. godine. Hisense posluje u više od 160 zemalja, s fokusom na multimedijske proizvode, kućanske aparate i IT inteligentne informacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.