G-Shock predstavlja seriju Revival DW-6900 Crazy Colours

Foto: g-shock.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

G-SHOCK je sinonim za casual satove još od 1983. godine zahvaljujući kombinaciji tehničke jednostavnosti, elegantnog dizajna i iznimne izdržljivosti. Bez obzira na to jeste li ljubitelj satova od smole, metala ili karbona, ovaj brend nastavlja impresionirati s ažuriranim stilovima i bojama koji odgovaraju svakom godišnjem dobu. Najnovija kolekcija G-SHOCK-a ističe prepoznatljivi model DW-6900 u hrabrim nijansama u novoj seriji Crazy Color.

Serija Crazy Color prvi put je lansirana 2000-ih godina

Nova serija zapravo predstavlja nadogradnju - vraća seriju Crazy Color, koja je prvi put lansirana 2000-ih godina. Nakon prvog izdanja, serija je ponovo oživjela 2008. godine, proslavljajući 25. godišnjicu brenda. Sastoji se od tri modela koji se vraćaju osnovnim kombinacijama boja s nekim novim verzijama.

Jedan od ključnih modela u ovoj kolekciji je crni sat s limeta-zelenim brojčanikom, jednim od originalnih izbora iz 2008. godine. Prate ga bijeli sat s brojčanikom u svijetloplavoj/indigo/zelenoj nijansi i ružičasti sat s brojčanikom u srebrnoj/ružičastoj boji. Kroz cijelu liniju, brend istražuje i duboke i svjetlije nijanse kako bi ponudio raznolikost.

Osim atraktivnog dizajna, ovi satovi imaju niz ključnih značajki koje ih čine izuzetno praktičnima. Izrađeni su od bio-smole, imaju vodootpornost do 200 metara, funkciju mjerenja vremena, ugrađen kronograf i bateriju s trajanjem od pet godina. Sve ove karakteristike čine ih idealnim partnerom za aktivnosti u svakodnevnom životu. Možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.