"Genijalno": Ljudi oduševljeni novim Heinz votka umakom koji stiže u Veliku Britaniju

Foto: heinz.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HEINZ se udružio s Absolutom i izbacili su umak od rajčice s votkom. Suradnju na službenoj stranici opisuju kao "jedno od najneočekivanijih partnerstava godine". Dodaju da su "dobavljači nekih od najboljih jela i pića u zemlji - Heinz i Absolut Vodka - udružili snage kako bi ostvarili snove ljubitelja Pasta alla Vodka jela".

Ovo jelo imalo je svoj trenutak 2020. godine kada je Gigi Hadid, supermodel i influencerica, izazvala senzaciju na društvenim mrežama svojim receptom za pikantnu tjesteninu s votkom, postavši jedan od najmodernijih recepata na TikToku i Instagramu.

Ograničen broj staklenki

Sada Heinz i Absolut Vodka donose vlastitu verziju tog recepta u staklenci. "Spoj napravljen u raju za tjesteninu, votka je čarolija koja otključava okuse i pojačava aromu ovog bogatog i kremastog umaka od rajčice, bosiljka i sira", opisuju umak na službenoj stranici.

Dodaju da se tijekom procesa kuhanja većina alkohola iz votke reducira, pojačavajući spojeve okusa koji su već prisutni u rajčicama i stvarajući bogatu teksturu koja savršeno balansira kremaste note sira s bogatom rajčicom i mirisnim bosiljkom. 

Ograničeni broj staklenki Heinz x Absolut Tomato Vodka Pasta umaka bit će dostupan u odabranim trgovinama od sredine travnja u Velikoj Britaniji, i to po cijeni od 2.50 funti (2.85 eura) za staklenku od 350 grama. Za sada nije poznato hoće li ova limitirana serija doći i na hrvatsko tržište. 

Objava suradnje izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. "Izgleda odlično", "Moram to isprobati", "Ovo izgleda tako dobro, jedva čekam isprobati", "Genijalno", neki su od komentara ispod službene objave o novom proizvodu na Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.