Garmin predstavlja prekrasan novi pametni sat za žene. Košta 280 eura

Foto: garmin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA NEDAVNO održanom CES 2024 sajmu u Las Vegasu Garmin je predstavio svoju inovativnu viziju pametnih satova s novom generacijom Lily modela. Umjesto klasičnog pristupa masivnim dizajnom, Garmin je odlučio pružiti drugačije iskustvo s Lily 2 i Lily 2 Classic pametnim satovima.

Garmin je proširio funkcionalnosti zdravstvene i wellness tehnologije s najnovijim modelima pametnih satova - Lily 2 i Lily 2 Classic. Osim unaprijeđenog dizajna s novim metalnim kućištima, ovi satovi donose dodatne značajke koje poboljšavaju vašu brigu o zdravlju.

Osim toga, satovi Lily 2 i Lily 2 Classic impresioniraju sa skrivenim zaslonima koji posjeduju jedinstvene leće s uzorcima, dostupne u prekrasnim i modno naprednim bojama poput krem-zlatne. Za buđenje zaslona dovoljan je jednostavan dodir ili okretanje zapešća.

Sadrži brojne značajke usmjerene na zdravlje i fitness

Budući da se Lily 2 fokusira na modu, to se odražava i u izboru narukvica. Imate mogućnost odabira između talijanske kože, najlona ili silikonskih remena, koji se jednostavno mogu zamijeniti. 

Unatoč svojem jednostavnom dizajnu, Garmin Lily 2 obiluje brojnim snažnim značajkama usmjerenim na zdravlje i fitness. Uključuje osnovne funkcionalnosti drugih uređaja za praćenje tjelesne kondicije, poput 24/7 praćenja otkucaja srca, brojanja koraka, praćenja potrošenih kalorija, disanja, Pulse Ox mjerenja, praćenja razine stresa te analize kvalitete sna. Nakon buđenja Garminova aplikacija pružit će vam jutarnje izvješće s pregledom spavanja, dnevnim rasporedom, vremenskom prognozom i drugim korisnim informacijama kako biste se optimalno pripremili za dan.

Mogućnost praćenja menstrualnih ciklusa i trudnoće

U slučaju da Lily 2 registrira visoku razinu stresa, korisnicima nudi meditacijske prakse i tehnike disanja koje im pomažu smanjiti stres. S obzirom na to da je Garmin Lily 2 posebno usmjeren prema ženskom korisničkom iskustvu, nudi i mogućnost praćenja menstrualnih ciklusa i trudnoće, pružajući pritom educirane informacije o vježbanju i prehrani.

Za praćenje tjelesne kondicije Lily 2 nudi ugrađene sportske aplikacije posebno prilagođene kardiju, jogi, treningu snage i mnogim drugim aktivnostima. Novost je i sportska aktivnost plesačkog fitnessa koja prati različite plesne stilove, uključujući Zumbu, Afrobeat, Bollywood, EDM i hip-hop. Za osnovne aktivnosti poput hodanja, vožnje biciklom ili trčanja na otvorenom moguće je povezivanje s kompatibilnim GPS-om pametnog telefona radi precizne rute i statistike praćenja.

Lily 2 korisnike podsjeća na potrebu kretanja nakon duljeg sjedenja, predlaže različite pokrete koje možete isprobati, uključujući okretanje vrata, bočno savijanje, čučnjeve i druge, s opcijama za kretanje dok sjedite.

Kada je povezan s Android telefonom ili iPhoneom, Garmin Lily 2 pruža mnogo povezanih značajki. Obavijesti o e-pošti, tekstualnim porukama i upozorenjima mogu se primati izravno na brojčaniku Lily 2.

Oni koji preferiraju beskontaktno plaćanje mogu se odlučiti za Garmin Lily 2 Classic koji nudi Garmin Pay. Ova je značajka ekskluzivna za klasični model i nije dostupna na standardnom Lily 2.

Garmin Lily 2 košta 279.99 eura, a Lily 2 Classic 349.99 eura. Satove možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.