Fresh asortiman i McDonald's: Grupa Petrol otvorila tri prodajna mjesta

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GRUPA Petrol otvorila je tri od ukupno deset potpuno renoviranih, suvremeno opremljenih te inovativnih prodajnih mjesta.

"Pomno birani proizvodi i usluge Petrola usmjereni su prema unaprjeđenju gastronomske ponude i ugodnih prostorija za konzumaciju u restoranima Fresh, budući da je jedan od strateških ciljeva Grupe Petrol zadržavanje vodećeg mjesta prilikom izbora za kupovinu u pokretu", navode u priopćenju.

Dodatak je i koncept kava na putu koji, kako kažu iz Petrola, "poziva putnike na opuštanje uz vrhunsku, svježe pripremljenu kavu zadovoljavajući raznolike ukuse i donoseći kupcima trenutke opuštanja prilikom putovanja".

Tri potpuno novoizgrađena prodajna mjesta

Prodajno mjesto Desinec Sjever, prodajno mjesto Helena Istok te prodajno mjesto Helena Zapad potpuno su novoizgrađena prodajna mjesta, dodatno obogaćena renomiranim brendom brze hrane McDonald'som koji, uz postojeći Fresh asortiman, pruža cjelovitu gastronomsku ponudu za kupce najrazličitijih ukusa.

Na novim prodajnim mjestima dostupna su i goriva iz linije Q Max, uključujući LPG i AdBlue. Također su osigurane i e-punionice.

"Ulaganje u zaposlenike, redizajn i moderno opremanje prodajnih mjesta jedan je od strateških ciljeva do 2025. godine gdje je predviđeno 627 suvremenih prodajnih mjesta u maloprodajnoj mreži koja će biti namijenjena pružanju jedinstvenog iskustva kupnje i sveobuhvatnoj opskrbi kupaca na putu", zaključuju iz Petrola. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.