FOTO U Zagrebu se trosoban stan od 64 kvadrata prodaje za 185.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao stan od 64 m2 na Donjim Sveticama, koji se prodaje za 185.000 eura.

Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade bez lifta, izgrađene 1960-ih godina, koja ima ukupno četiri kata. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice, zasebnog WC-a, hodnika, ostave i dva balkona. Uz stan dolazi i spremište u podrumu.

Ne zahtijeva veća ulaganja

Stan je većim dijelom adaptiran između 2014. i 2021. godine, izuzetno je svijetao, dobro održavan i ne zahtijeva veća ulaganja.

U oglasu navode da je smješten na izvrsnoj lokaciji, u blizini trgovina, doma zdravlja, banaka, škola, vrtića, javnog prijevoza i brzih prometnica.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.