Cura se požalila na neudobnost Samba tenisica. Adidasov odgovor razbjesnio mnoge

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U NEDAVNOM TikToku videu, korisnica Mengyan Yu podijelila je svoje iskustvo s popularnim adidas Samba tenisicama. Iako izgledaju sjajno, Mengyan je primijetila da su joj uzrokovale žuljeve na peti, što je problem s kojim su se već mnogi susreli noseći ove popularne tenisice.

Neočekivano, odgovor koji je dobila od adidasovog tima za društvene medije bio je: "Morate žrtvovati udobnost radi izgleda". Iako je očito da su možda pokušali biti duhoviti, ovaj odgovor je izazvao negativnu reakciju i eskalaciju situacije. Priznavanje negativne recenzije moglo bi se smatrati iskrenim, ali nije najbolji potez za brend koji bi trebao stavljati naglasak na udobnost svojih proizvoda, a ne odmah priznati da je njihova najpopularnija cipela izazovna za nošenje i da se uglavnom fokusira na izgled.

@diana_mengyan2

super disappointed by their response

♬ original sound - Mengyan Yu

Adidas je izbrisao svoj komentar

Naravno, nije iznenađujuće da je ovaj odgovor brzo postao tema rasprave na drugim društvenim medijskim platformama. Na X-u su korisnici izrazili svoje mišljenje o ovom slučaju. Jedan korisnik je napisao: "Tako čudan odgovor od adidasa. Možda neće biti relevantan za tjedan dana, ali ovo je dobar podsjetnik za sve koji upravljaju društvenim medijima - ako nemate pametan odgovor, bolje je uopće ne odgovarati."

"Ovaj odgovor ih ne predstavlja u dobrom svjetlu jer zapravo potvrđuju da su cipele neudobne, ali izgledaju dobro", komentirao je drugi korisnik na platformi X.

"Zašto su priznali da su im cipele neudobne i da za to znaju?", upitala je treća korisnica na TikToku.

Iako je mnogo ljudi izrazilo nezadovoljstvo zbog udobnosti ovih tenisica, neki su ispod Mengyaninog videa istaknuli da osobno nisu imali nikakvih problema.

Adidas je ubrzo izbrisao svoj komentar, što pokazuje da je ponekad bolje šutjeti ako odgovor neće donijeti nikakvu korist.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.