Bella Hadid otkrila koji proizvod uvijek nosi sa sobom: "Ne mogu živjeti bez njega"

Foto/Screenshot: TikTok/clarinsusa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA manekenka Bella Hadid nedavno je na TikToku podijelila detalje svoje jutarnje rutine, pružajući fanovima rijedak uvid u svoj svakodnevni život i beauty tajne.

@babybella777 Spend the morning with me... @Orebella @Ulta Beauty #orebella ♬ original sound - Bella Hadid

Pokazala je kako započinje dan

U videu je Bella pokazala kako započinje dan: pije čaj, piše dnevnik i pali svijeću za stvaranje opuštajuće atmosfere. Osim toga, otkrila je koje beauty proizvode koristi u svojoj jutarnjoj rutini.

Jedan od ključnih proizvoda u njezinoj rutini bio je Clarins Lip Comfort Oil u nijansi Honey, hranjivo ulje obogaćeno biljnim uljima koje usnama pruža njegu, vidljivu punašnost, zaštitu i sjaj. "Ovo uvijek nosim sa sobom. Prvi put sam ga kupila u Parizu i zaljubila sam se u njega - ne bih mogla živjeti bez njega", rekla je u videu.

Clarins Lip Comfort Oil, cijena na sniženju je 26.37 eura

Osim ulja za usne, Hadid je otkrila da u svojoj torbi uvijek nosi Living Proof Full Dry Volume & Texture sprej, kao i maramice za skidanje šminke Neutrogena.

Svoju rutinu završila je prskanjem omiljenog mirisa Orebella WINDOW2SOUL, koji opisuje kao "vlastito malo umjetničko djelo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.