Bella Hadid i mnogi zadovoljni kupci tvrde da ovaj šampon čini kosu sjajnom i punijom

Foto: Shutterstock/feelunique.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NICOLE Kidman, Mandy Moore i Chrishell Stause partneri su s Vegamourom, veganskom markom koja se fokusira na proizvode za jačanje, obogaćivanje i obnavljanje kose.

Bella Hadid je također izrazila svoju ljubav prema ovom brendu. Naime, kad ju je Harper's Bazaar upitao o svom ritualu tuširanja, ona je odgovorila: "Sve Vegamour." S oduševljenjem je preporučila njihov najprodavaniji proizvod, GRO revitalizirajući šampon i regenerator.

Vegamour GRO revitalizirajući šampon za prorijeđenu kosu , 50 ml, cijena je 15.96 € (120.25 kn)

GRO revitalizirajući šampon ima gotovo savršenu ocjenu od pet zvjezdica, a korisnici su iznimno zadovoljni rezultatima koje su postigli. Jedan je napisao: "Koristim ga redovito već skoro dvije godine i primijetio sam znatnu promjenu u svojoj kosi. Sada je sjajnija, izgleda punije i znatno manje opada. Miris citrusa pruža osvježavajući početak svakog jutarnjeg tuširanja. Također, ostavim ga da djeluje na kosi otprilike 30 sekundi prije ispiranja i to stvarno čini razliku."

Jedna korisnica starija od 55 godina iznimno je zadovoljna ovim šamponom u usporedbi s drugim sličnim proizvodima. "Ovo je najbolji šampon koji sam ikad koristila kako bih usporila gubitak kose i vratila mojoj preostaloj kosi izgled punoće. Tijekom godina sam isprobala razne šampone za volumen, ali ništa nije pružilo takav učinak, sjaj i punoću kao ovaj", napisala je.

Vegamour GRO revitalizirajući regenerator za prorijeđenu kosu, 50 ml, cijena je 15.96 € (120.25 kn)

"Oko mjesec dana nakon početka korištenja, potpuno sam oduševljena ovim proizvodima", izjavila je jedan korisnica. "Kao starija žena s prirodnom kosom koja je postala rijetka i tanka, definitivno osjećam da mi ovaj šampon i regenerator čine kosu jačom i zdravijom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.