Balzam za usne koji obožavaju Margot Robbie i Lily Collins dostupan je i kod nas

Foto: EPA Images/amazon.de/ecco-verde.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRŽIŠTE je prepuno različitih balzama za usne. Teško je odabrati najbolji, stoga mnogi odlučuju stvari zadržati jednostavnima. Među njima su i brojni celebrityji, koji koriste proizvode koji su dobro izdržali test vremena. Kozmetički brend Burt's Bees postoji od osamdesetih, a Lily Collins, Margot Robbie i još neke slavne osobe rado ga koriste svaki dan.

Jednostavan sastav za odličnu njegu

Burt's Bees poznat je po jednostavnom sastavu i po velikom izboru različitih okusa, pa čak i boja, i to sve uz odličnu njegu. Redovito donosi nove kolekcije ograničenog trajanja zahvaljujući čemu ostaju aktualni, a trenutno je aktualna blagdanska kolekcija u kojoj dobivate četiri balzama s okusima brusnice, peperminta, slane karamele i keksa.

"Volim intenzivno hidratizirati svoje usne, a Burt's Bees pruža tu stvarno odličnu hidrataciju", rekla je Lily Collins, prenosi Hollywood Life. Najdraži okus nove limitirane kolekcije joj je pepermint. Ispucale usne nisu zabavne, a Burt's Bees koristi sastojke bogate hranjivim tvarima za hidrataciju vaših usana.

Bogat izbor različitih balzama

Blagdanska Burt's Bees kolekcija dostupna je na Amazonu, a dolazi u paketu s četiri različita okusa. Sastojci su 100% prirodnog porijekla, a uključuju pčelinji vosak, shea maslac i kokosovo ulje. Burt's Bees balzami nisu testirani na životinjama te dolaze u pakiranju koje se može reciklirati.

Burt's Bees LE blagdanska kolekcija, Amazon, snižena cijena je 12.02 eura (90.56 kn)
Burt's Bees set balzama za usne, Ecco Verde, 12.59 eura (94.85 kn)

U ponudi imaju i pigmentirane balzame koji su posebno popularni zato što mogu zamijeniti lagani ruž. 

Pigmentirani balzam za usne, Ecco Verde, 8.99 eura (67.73 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.