Amerikanci objavili fotku nabavke iz Hrvatske. Javili se Hrvati: Euro nas je uništio

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AUDREY i Harry par su iz SAD-a koji putuje svijetom od 2014. godine, a do sada su, kako tvrde na svom blogu The Budget Savvy Travelers, obišli čak 70 zemalja. Dogodovštine s putovanja dijele na svom blogu, ali i na svojim društvenim mrežama, poput Facebooka i Instagrama.

Na svojoj Facebook stranici, osim dogodovština s putovanja, počeli su objavljivati i nabavke iz raznih zemalja te navoditi cijene. U nedavnom smo se tekstu osvrnuli na fotografije i cijene kupnji iz zemalja poput Švicarske, Španjolske, Grčke i Njemačke, a prije dva dana objavili su i nabavku iz Hrvatske. Njihova je objava privukla pažnju mnogih.

Na fotografiji ispod možete vidjeti nabavku za koju ovaj američki par kaže da je koštala 36 eura. Objava je u svega dva dana prikupila preko 500 komentara. Javili su se stranci sa svojim zapažanjima, ali i Hrvati.

€36 worth of groceries in Croatia. 😲

Posted by The Budget Savvy Travelers on Tuesday 7 May 2024

"Hrvatska više nije jeftina destinacija"

"Hrvatska više nije jeftina destinacija kakva je bila", napisao je jedan stranac i dodao da su cijene vrtoglavo porasle nakon prelaska na euro.

"Ljudima koji žive u Hrvatskoj to je skupo. Stvarno ne znam kako uspijevaju sa svojom plaćom kupiti hranu, platiti režije, stanarinu i uzdržavati obitelj. Skidam im kapu", napisala je jedna osoba iz Finske.

Hrvati su također komentirali objavu. "U Hrvatskoj je sve skupo", "Uvijek postoji jeftinija i 'nemarkirana' hrana" , "Bolesno", "Da, a još da znate kolike su plaće, rekli biste da smo mađioničari", "Euro nas je uništio", "A plaće su nam 900 eura. Lijepa naša Hrvatska", "Mi smo mađioničari."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.