Tračevi s "B&L" showa: Kakve će frizure naši celebovi nositi ove jeseni

SAJAM "Beauty&Lifestyle", održan u Areni ovog vikenda, ponudio je brojne novitete na tržištu frizura, njege tijela i noktiju. Uzvanike su oduševili noviteti na Hrvatskom tržištu kao što su dolazak čuvenog Moroccan oila kojim kosu njeguju holivudske zvijezde, boja za kosu "Kevin Murphy", te edukativne revije branda Shiseido i Tony & Guy. S obzirom na to da naši celebovi vole izgledati lijepo i njegovano, ni oni nisu propustili ovaj sajam ljepote, a mi smo iskoristili priliku da s njima malo proćaskamo o kosi i frizurama.

Vlatka Pokos: Elegancija na prvom mjestu

Prekrasno odjevenu Vlatku Pokos nismo mogli ne zamijetiti, a ova je voditeljica povezivala cijeli dvodnevni program. Oduševljenje sajmom nije mogla sakriti, a na njemu je bila i prošle godine, doduše samo kao posjetiteljica. Njezina prepoznatljiva njegovana kosa i ovog je puta bila besprijekorno uređena, a valovite kovrče savršeno su pasale uz haljinu boje šampanjca. Što se frizure tiče, Vlatka je uvijek naklonjena eleganciji i jednostavnom izgledu, a kaže kako se nema namjeru pofarbati u tamnije tonove tijekom jeseni, jer je pronašla svoju idealnu, medenu boju. Lijepa je voditeljica rekla kako nema ništa protiv jarkih boja kakvu trenutno nosi Rihanna, ali sebe ipak ne vidi u takvom izdanju. Savršeni styling upotpunila je crnim lakiranim cipelama s petom optočenom kristalima marke Miu Miu, a kaže kako obožava cipele koje su dovoljno udobne unatoč visini potpetice.

Boris Banović - samo najbolje za njegovu kosu


Fashion Guru priznao nam je kako je oduševljen sajmom, a tamo je bio poslovno: radio je styling za reviju Kevin Murphy, čije proizvode također koristi. Kaže kako jako brine o svojoj kosi, a otkako je na televiziji, uvijek vodi računa o tome da na nju stavlja proizvode koji nisu previše agresivni, nego imaju više prirodnih sastojaka. Rekao je kako je njegova kosa jako čvrsta, pa ju je potrebno omekšati, a za to koristi samo najkvalitetnije proizvode. Za sebe preferira jednostavne frizure, a kod djevojaka voli vidjeti razbarušenu kosu sa volumenom, uz poneku živu boju koja će upotpuniti dojam. Oduševljen je novitetima na području boja koje nestaju prvim ispiranjem, a kaže kako će možda i sam isprobati neku ludu, jednokratnu boju ove jeseni.

Jacques Houdek - stručno oko na sajmu


Najveći glas ovih područja posjetio je sajam u pratnji supruge, a kaže kako je inače tipično da žene odvuku muškarca na ovakva događanja, no u njegovoj je priči situacija obrnuta: Jacques, koji je po struci frizer, došao je vidjeti što ima novoga u svijetu frizura i ljepote. U mlađim je danima bio sklon eksperimentima sa bojama, no danas je sklon prirodnijim nijansama, a frizuru voli održavati jednostavnom, iako kaže kako već neko vrijeme nagovara svoju frizerku da mu napravi neku kreaciju sa mašinicom. Kod žena voli vidjeti frizuru kakvu je imala njegova prekrasna supruga: njegovana kosa sa blagim valovitim kovrčama.

Neven Ciganović: Duga kosa je uvijek ženstvena

Neven se došao interesirati za novitete na području manikure, jer kaže kako ima poslovne planove na tom području, a već je ostvario suradnju sa tvrtkom LCN. Za sebe preferira jednostavne frizure i prirodne boje, iako kaže kako je kao mladi dečko puno eksperimentirao, pa je čak neko vrijeme bio zblajhan. Njegova mu kosa više ipak ne dopušta ludorije, a sukladno tanjenju, pojavile su se i sijede koje mora farbati. Kod djevojaka Neven voli vidjeti dugu kosu, a kaže kako mu nije bitno je li žena ispeglana ili kovrčava, glavno je da zna nositi to što ima. Na sajmu ga je najviše zanimala revija frizura salona Mila, koja i jest oduševila sve prisutne kombinacijom plesa, žive glazbe i nasvakidašnjim tehnikama šišanja.

Ella Dvornik: Kosu više ne šišam!


Uvijek sređenu Ellu Dvornik sreli smo nakon revije salona Mila, koju je pratila iz prvog reda. Ella je poznata po svom otkačenom stilu i eksperimentima, a kaže kako će se ove jeseni odreći škara u potpunosti. Već se previše puta ošišala, a sada joj je želja pustiti kosu, pa će samo eksperimentirati s bojama. Jako joj se sviđaju jednokratne boje za kosu, pa će ih tako sigurno nabaviti kada dođu na naše tržište, a kod dečki preferira frizure koje su jednostavne za održavanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.