Znamo gdje za 200 kuna kupiti suknjicu koja je preplavila Instagram

Foto: Zara, Instagram

OVA je suknja preplavila Instagram.

Ako imate Instagram, onda znate kako se na njemu svako malo pojavi neki odjevni komad, koji ga doslovno preplavi, a njegove vlasnice ponosno ističu kombinacije u kojima ga nose.

Od haljina, cipela, minica pa do torbi, nagledale smo se svega, no posljednji komad kojemu je to pošlo za rukom, pogađate, dio je posljednje Zarine kolekcije te mu je cijena 200 kuna.

Radi se o crveno-bijeloj gingham midi suknji, s volanima na donjem djelu te sitnim bijelim gumbićima na prednjoj strani, koje pripadnice ljepšeg spola kombiniraju na doista šarolike načine.



Blogerice ju glavnom kombiniraju na obične bijele pamučne majice ili romantične košuljice i bluzice, no postoje i ona koje ju kombiniraju na baby blue vestice i bijele čizme. Balerinke, štikle, sandale, pa ak i natikače... Poigrajte se i obućom te privucite poglede.

Inače, gingham uzorak se nametnuo kao jedan od "must have" ove sezone, a prihvatili su ga baš svi najpopularniji high-street brendovi pa ako ova suknja nije vaš stil, lako ćete pronaći i druge komade s ovim retro uzorkom, koji će vam više odgovarati.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.