Vlasnica najveće kolekcije Birkinica otkrila što sve nosi u njima

Foto: Instagram

SVAKA istinska zaljubljenica u popularne Birkinice sigurno je već čula za influencericu Jamie Chuu. Vlasnicu vjerojatno najveće kolekcije Hermesovih torbica.

Njena kolekcija obuhvaća više od impresivnih 200 primjeraka ovih torbica, a skuplja ih više od 15 godina.  

"Budući da su torbe Birkin ili Kelly postale ultimativni simbol bogatstva, svi su iznenada poludjeli za njima, što mi je jako otežavalo pronalazak pojedinih primjeraka. Za mene nije bitno ono što one simboliziraju, nego činjenica da su Hermesove torbe maksimalno prilagođene svojim korisnicima", izjavila je Jamie u jednom od intervjua u kojem je obožavateljima otkrila kako izgleda njen ormar s torbama.

No ovog puta je u intervjuu za Elle odlučila otkriti što se uvijek nalazi u torbici vlasnice ovako impresivne kolekcije.

Mobitel je jedna od stvari bez kojih ne napušta kuću, a ako se ne nalazi u njenoj torbi, onda joj je u ruci. Osim toga, baš poput svake prave influencerice, u torbi uvijek nosi profesionalni fotoaparat kako bi na najbolji mogući način zabilježila trenutke. S obzirom na količinu gadgeta koje nosi sa sobom ne čudi da u torbi ima i prijenosni punjač.

Maglica za lice, sunčane naočale, novčanik, balzam za usne i dva ruža za usne samo su neke od stvari koje su pronašle svoje mjesto u njenoj torbici.

Inače, upravo su ove torbe pravi modni evergreen, a studije su pokazale da je kupnja rijetkih Birkinica bolja investicija nego ulaganje u zlato ili dionice na burzi. Naime, vrijednost im je u posljednjih 35 godina porasla za 500 posto.

Torbe koje su simbol luksuza, potpuno očekivano, mogu si priuštiti samo rijetki, a to i ne čudi kada znamo da je njihova prosječna cijena između 75.000 i 125.000 kuna. Najskuplji model od krokodilske kože te sa zlatnim i dijamantnim ukrasima prodan je na aukciji za vrtoglavih 380.000 dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.