Vjenčanje koje je izazvalo komentare, ali ne zbog onog na što ste prvo pomislili

Foto: Instagram

ZVIJEZDE serije "Orange Is The New Black" izgovorile su "sudbonosno da".
 
Radi se o glumici Samiri Wiley i producentici serije Lauren Morelli, koje su prošlog vikenda imale čarobno vjenčanje u Palm Springsu u Kaliforniji, no najviše pažnje svakako su privukle njihove opravice.
 
 
Kako je sama otkrila, Samira je oduvijek maštala da na vjenčanju izgleda poput princeze pa se odlučila za raskošnu vjenčanicu, koja se na donjem djelu širila u zvono, a na gornjem dijelu je imala blagi dekolte te otvorena ramena. Zapravo, radilo se o suknji i topiću, što na prvi pogled možda nije vidljivo, no time je vjenčanica postala samo još zanimljivija.
 
Plavokosa Lauren odlučila se za bijeli kombinezon s čipkastim detaljima na gornjem djelu, no svu pažnju privukao je njezin dugi plašt, koji je bio dio istog.
 
 
Radi se o kreacijama dizajnera i njihovog prijatelja Christiana Sirianoa. "Samira i ja smo prijatelji već godinama te sam ju već oblačio za crveni tepih. Kada su se zaručile, odmah me zamolila da joj napravim vjenčanicu, a ja nisam razmišljao niti sekunde. Htjela je biti elegantna, i ja sam joj to omogućio", otkrio je Christian.
 
Vjerujemo kako će neke žene pronaći modnu inspiraciju kod ove dvije dame.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.