Victoria ne treba pitati Davida za džeparac: Ove godine će zaraditi čak 60 milijuna funti od svoje modne linije!

VICTORIA Beckham, kojoj su se mnogi smijali kada se odlučila ubaciti u dizajnerske vode i osnovati svoju modnu liniju, može biti i više nego zadovoljna svojim uspjehom u svijetu mode. Službeno je potvrđeno da je Victoria u prvoj četvrtini 2011. godine zaradila 15 milijuna funti, što znači da će do kraja godine biti bogatija za čak 60 milijuna funti, što je čak 70 posto više od prošle godine.

Tridesetsedmogodišnja Victoria modnu liniju je pokrenula 2008. godine, započevši samo sa haljinama. Kolekcija je doživjela toliki uspjeh da je Victorija ubacila i odjeću i torbice, kolekciju traperica i sunčanih naočala te okupila vojsku celebrity obožavatelja koji oduševljeno kupuju njezine elegantne i minimalističke modele.

Od predmeta izrugivanja Victorija je tako postala cijenjena dizajnerica koja redovito izlaže na New York Fashion Weeku, a za njezine revije uvijek se traži karta više.

U moru supruga i cura nogometaša koje po cijele dane ništa ne rade, zaista je lijepo vidjeti ženu koja koristi svoju kreativnost i sama zarađuje svoj novac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.