Već neko vrijeme nisu viđeni zajedno: Je li Tom prekinuo s Taylor zbog karijere?

Foto: Splash News, Instagram

OKO Toma i Taylor ne prestaju šuškanja.

Britanski glumac Tom Hiddleston i pjevačica Taylor Swift postali su vruća tema svih tabloida, nakon što su sredinom lipnja uhvaćenI u zagrljajima i poljupcima, na plaži ispred njezine vile.
 
Tako se Tom spominjao kao glavni razlog prekida Taylor i Calvina Harrisa, a njihovi romantični spojevi po Europi pali su u drugi plan, nakon što je u središte pozornosti došla njezina svađa s bračnim parom West, Kim i Kanyeom. Nakon toga, počelo se sve glasnije šuškati kako su slavnoj pjevačici neke prijateljice okrenule leđa, dok je Calvin i dalje koristio svaku priliku kako bi istaknuo kako je on žrtva u cijeloj priči.
 
 
I neke druge zvijezde našle su se prozvane podijeliti svoje ne baš toliko pozitivno mišljenje o Taylor, u smislu da nipošto nije tako draga i dobra, kakvom se voli pokazvati.
 
Taylor se povukla, a tek je nedavno viđena na rođendanu svoje najbolje prijateljice, manekenke Karlie Kloss te u New Yorku, gdje je bez šminke i u ležernom izdanju prošetala ulicama.
 
 
U to vrijeme, počela su i šuškanja kako su ona i Tom prekinuli, obzirom da je takva medijska pozornost štetila njegovoj karijeri.
 
Tome u prilog, išla je i činjenica kako se par nije vidjeo više od 2 tjedna te kako glumac nije bio s njom na proslavi rođendana njezine najbolje prijateljice. Uz to, Tom je otvorio svoj Instagram profil prije nekoliko dana, no nije počeo slijediti svoju djevojku, što je dodatno potpalilo glasine. A britanski glumac ovih je dana viđen i u zračnoj luci u Los Angelesu, sam samcat.
 
 
Jesu li u pitanju bile samo poslovne obaveze ili je njihovoj burnoj romansi došao kraj, ostaje nam da pričekamo pa saznamo...
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.