Uz beauty trikove Francuskinja, uvijek ćete izgledati zdravo i njegovano

Foto: Instagram

OSIM što od njih rado posuđujemo modne savjete, Francuskinje su odlična inspiracija i kada govorimo o ljepoti i njezi kože. Njih nikad nećete vidjeti s tonom šminke, ali zato će vas uvijek zadiviti njihova njegovanost i prirodna ljepota. Evo i kako postižu dobar izgled:

Zdravi sjaj kože

Ono što Francuskinje odavno znaju jest da voda iz pipe može biti pregruba za kožu lica. Zato će one uvijek posegnuti za micelarnom otopinom koja je pH neutralna i održava tonus kože idealnim i kod ljudi s najosjetljivijom kožom. 

Čista i bujna kosa 

Prvi šampon za suho pranje nastao je upravo u Francuskoj 1971. godine. Francuskinje su od tada odane ovom proizvodu, a osim što ih spašava kada nemaju vremena oprati kosu, suhi šampon idealan je proizvod za postizanje volumena. 

Hidrirana koža

Francuskinje svoj make-up fiksiraju termalnom vodom. Visok udio alkohola u fiksatorima šminke isušuje kožu i lišava je prirodnog sjaja dok joj termalna voda u spreju daje dodatnu dozu hidratacije i odlično stapa praškaste proizvode s kožom kako bi bili što manje primjetni. 

Ujednačen ten

Ove chic dame ne posežu za tekućim puderom na svakodnevnoj bazi. Njihov omiljeni proizvod su tonirane ili BB kreme koje, zbog svoje prozračne teksture, ne daju težinu koju daje puder, a istovremeno ujednačuju ten i prekrivaju nepravilnosti. 

Blistava koža tijela 

Francuskinje su odgovorne za masovnu zaluđenost uljima za tijelo. Osim što hrane kožu i njeguju je, ulja su zaslužna za prekrasan sjaj i neodoljivu mekoću kože. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.