Utegnuta Indira: Kožnim hlačama istaknula vitke noge, ali sve je zasjenila torbica od 16 tisuća kuna

POPULARNA pjevačica Indira Levak svakim danom izgleda sve bolje, a privlači pažnju i svojim outfitima. Nedavno je pokazala mišićave noge u opasno kratkoj haljinici, a prije toga je na Dori svojim stajlinzima ukrala show. Nije odoljela ni šljokičastoj haljini kakvu obožavaju i brojne druge domaće dame, kao ni vrućim hlačicama kojima je još jednom pokazala rezultate napornog vježbanja u teretani.

No Indira nije odoljela i još jednom trendu za kojim su poludjele svjetske, kao i domaće trendseterice. Riječ je o torbici koju ovih dana svi žele, a koja je izašla iz kreativne radionice brenda Bottega Veneta. Unatoč paprenoj cijeni od 2400 dolara, što je više od 16 tisuća kuna, dosad su je u svoju kolekciju pospremile Sonja Kovač, Izabel Kovačić, Jadranka Sloković i Franka Batelić, kao i brojne druge poznate Hrvatice. Od nje se ne odvaja ni Rihanna, a moguće ju je vidjeti i na svim udarnim modnim destinacijama od New Yorka do Pariza.

Indira je odabrala primjerak u boji konjaka te je upravo ova vrećasta clutch-torba bila glavna zvijezda njezinog posljednjeg outfita.

Ipak, ne treba zanemariti ni ostatak ove divlje kombinacije. Torbu je uskladila uz kožne hlače u istoj boji, koje su naglasile njezine vitke noge, dok je sve povezala bluzom ukrašenom uzorkom leoparda. Mašna na bluzi je pojačala damski dojam, a razbarušena frizura je odavno postala Indirin zaštitni znak. Upravo je ona bila točka na "i" ovom zanimljivom outfitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.