Tragovi koji dokazuju da će tema 6. sezone serije "American Horror Story" biti kult Charlesa Mansona

Foto: Instagram, Screenshot Youtube, Twitter, Getty

14. RUJNA rezerviran je za novu sezonu serije "American Horror Story".
 
Radi se o 6. sezoni popularne serije, a nakon objave teasera i postera, obožavatelji su počeli nagađati njezinu temu.
 
A ona o kojoj se najviše šuška jest sekta zloglasnog masovnog ubojice Charlesa Mansona, Manson Family, dok tvorci serije nikada nisu bili misteriozniji, kada je u pitanju radnja.
 
 
Zapravo bi ova sezona trebala imati dvije radnje, a da bi jedna od njih trebala pratiti zloglasnu Obitelj Manson, pokazuju brojni tragovi, ali i izjave tvoraca serije. "Jedna od ideja za 6. sezonu jest ideja o kojoj smo govorili još u prvoj. Tamo je puno tragova", otkrio je Ryan Murphy za The Hollywood Reporter.
 
 
Zanima vas koji su to tragovi? Kao prvo, jedan od likova u prvoj sezoni zvao se Tate, kao glumica Sharon Tate, supruga Romana Polanskog, koja je bila jedna od žrtava. Tu je i lik Bianca, što može biti referenca za skupinu ubojica LaBianca, s kojom je Charles Manson bio povezan. Ona je zapravo bila dio skupine, koja je ubijala, što je identično Obitelji Manson. 
 
 
No, tragovi idu dalje. Na početku teasera za 6. sezonu, postoji scena dječje kolijevke, iznad koje se nalaze razni predmeti. No, ako ih pozornije pogledate, oni tvore riječ "pig", istu riječ, koja je ispisana krvlju Sharon Tate na ulaznim vratima njezine kuće, u kojoj je ubijena.
 
 
Posljednji trag vezan je uz poster serije, na kojem ženi iz očiju izlaze pauci. A tko je volio crtati ove životinje u zatvoru, gdje je otkrio svoju umjetničku stranu? Charles Manson.
 
 
No, čini se kako ćemo morati pričekati 14. rujna da saznamo točne odgovore na sva naša pitanja, a zanimljivo je i kako ova sezona počinje gotovo mjesec dana prije nego što su počinjale druge.
 
Pogledajte teaser.

 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.