Tatina princeza: Macklemore podijelio preslatku sliku s kćerkicom Sloane

Foto: Instagram

SLAVNI reper uživa u očinstvu.

Reper Macklemore, pravog imena Ben Haggerty, objavio je fotografiju s kćerkicom na Instagramu, na kojoj njih dvoje spavaju na velikom krevetu, a zatim zajedno gledaju utakmicu tatinog omiljenog kluba Seattle Seahawks.
 
 
Reper je kćerkicu dobio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Triciom Davis, koja mu je bila najveća podrška i dok nije bio nimalo poznat. "Moja zaručnica bila je uz mene i dok je na mojim nastupima bilo 15 ljudi. Bila je s nama na svakom koraku. Bila je naš menadžer i video producent. Od samog početka, uvijek je bila uz nas", otkrio je Macklemore u showu Ellen DeGeneres.
 
"Nema ničeg boljeg", napisao je ponosni tata ispod slike.
 
 
Sloane se rodila krajem svibnja, a par je bračne zavjete izmijenio u lipnju, nakon 2 godine zaruka. Vijesti o trudnoći, Macklemore je cijelom svijetu objavio emotivnim videom s ultrazvuka te nas tako sve raznježio.

Jednako je tako bilo i ovoga puta, a reper se u jednom nedavnom intervjuu našalio i kako malenu ne uspavljuju njegove pjesme, već pjesme jednog drugog poznatog repera, čije ime nije htio otkriti. Eminema, možda?
 
Kako god bilo, moramo priznati da reperu itekako stoji ova uloga.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.