Maja Šuput zaboravila obući gaćice pa su cipele od 6000 kuna pale u drugi plan

DOMAĆA pjevačica Maja Šuput poznata je po svom osebujnom modnom izričaju. Kada je moda u pitanju, ne ustručava se isprobati sve trendove koji se pojave pa nerijetko privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Nikada nije skrivala da je posebno slaba na skupe dizajnerske komade, baš kao i na zanimljive cipele s visokim potpeticama.

No, voli koketirati i s profinjenim komadima pa je nedavno pozirala u najelegantnijem izdanju dosad, a potom se modno uskladila i sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Ipak, Šuput je možda najpoznatija po riskantno kratkim haljinama koje rado nosi, kao i izazovnim outfitima kojima podiže temperaturu. Baš kada pomislite kako ste vidjeli njezino najizazovnije izdanje do sada, budite uvjereni da će vas Maja uspjeti iznenaditi nečim još domišljatijim i odvažnijim. Upravo to se i sinoć dogodilo.

Za svoj nastup odjenula je šljokičastu midi haljinu s upečatljivim naramenicama od satenske trake koja skriva pravo iznenađenje. Čipkasti dijelovi haljine otkrili su kako pjevačica ispod nje ne nosi gaćice pa su zahvaljujući tome u drugi plan pale čak i efektne sandale s potpisom slavnog Saint Laurenta.

Riječ je o modelu Cassandra izrađenom od prave kože koji krasi tanka potpetica od deset centimetara te se ove sandale prodaju po cijeni od 799 eura (oko 5990 kuna).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.