Sretan rođendan, Justin Bieber: Ovako je izgledao njegov put od balavca do gospodina

Foto: JLP, Getty, Splash, Instagram, Calvin Klein, Clash, Ilustracija Index, Giphy

SLAVNI pjevač danas navršava 22 godine.

Daleke 2008. godine, Justin je bio mlađahni Kanađanin, koji je objavljivao video uratke na YouTube-u, a radilo se o izvedbama svjetski poznatih glazbenika, kao što su Alicia Keys, Justin Timberlake i Chris Brown. Njegov sadašnji producent Scooter Braun u to je vrijeme preko spomenute platforme bio u potrazi za novim mladim nadama pa je kliknuo i na jedan od Justinovih videa, a sve ostalo je povijest.
 
 

Prvo što je napravio, Scooter je kontaktirao Justinovu mamu Malette, koja je s Justinom doputovala u Atlantu, kako bi Justin snimio nekoliko demo snimala. Tjedan dana nakon toga, Justin je upoznao svog mentora Ushera, a ubrzo je potpisao i ugovor s Island Recordsom. Atlanta je postala njegov novi dom, kako bi se tada  posvetio glazbenoj karijeri. Bieberu je tada bilo svega 14 godina.
 
 
 
Proslavio ga je hit singl "Baby", a nakon toga zaredilo se puno pjesama, koje rado poslušamo u autu te nas to nije sram priznati. Posljednji singlovi, pokazali su kako je mladi kanadski dječak postavi pravi gospodin, a kako je sazrjeo kao osoba, sazrjela je i njegova glazba.

Na svoj 22. rođendan, Justin je "težak" 200 milijuna dolara, može birati ljepotice s kojima će izlaziti, a čini se i kako sve više ljudi voli njegovu glazbu.
 
 
No, osim svojim glazbenim sposobnostima, Bieber je novinske stupce punio i velikom ljubavi s pjevačicom Selenom Gomez, ali i brojnim drugim slavnim ljepoticama, nakon njihovog konačnog prekida. Iako je otkrio kako će uvijek voljeti Selenu, koja je njegova prva ljubav, posljednje je viđen u siječnju s "prijateljicom" Hailey Baldwin, kako izmjenjuju nježnosti na egzotičnom otočju.
 
 
 
Tu su bili i brojni skandali, u vrijeme ljubavnih problema i jada, koji su uključivali odlaske s pozornice usred koncerta, vrijeđanje fanova, gađanje kuća susjeda s jajima, burni noćni izlasci, navodna afera s 36-godišnjem Kourtney Kardashian i slično, no pjevač se nedavno javno ispričao za svoje ponašanje.
 
 
"Naučio sam da imam obaveze prema svojim obožavateljima i da se trebam zrelije ponašati. To ne znači da baš nikad neću pogriješiti, jer svi griješimo. No, okrenem se vjeri, kad god mi postane teško i odlučio sam općenito živjeti bolje i pozitivnije. Sada sam odrasliji i odlučio sam preuzeti kontrolu nad svojim životom", otkrio je.
 
 
Otkad smo saznali za njega pa sve do danas, Justin je svoje tijelo ukrasio zavidnim mišićima, ali i brojnim tetovažama, a u posljednjih godinu dana snimio je brojne golišave kampanje i editorijale, iako je poznat i po tome što takve slike često objavljuje i na Instagramu.
 
 
Na nedavno održanoj dodjeli Grammyja, Justin je kući ponio i svoj prvi gramofon, a vjerujemo kako još nismo vidjeli sve od ovog dečka.
 
 
Krizu odrastanja uz kamere je čini se prebrodio, a time je spreman za nove glazbene i životne izazove.
 
Sretan rođendan!
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.