Sramotna tajna sestara Jenner: Imaju milijune na računu, a nose isto donje rublje

Foto: Instagram
 
IAKO su tek zakoračile u dvadesete, Kylie i Kendall Jenner mogu se pohvali milijunskim iznosima na bankovnim računima.
 
Slavne sestre odrasle su u bogatstvu i pred milijunima gledatelja njihova obiteljskog reality showa, no dobar dio novca zaradile su i samostalno. Starija Kendall godinama uspješno pliva u manekenskim vodama, a iza nje su brojne modne kampanje, revije, naslovnice... Mlađa Kylie zarađuje još više od nje, ali i od ostalih članova obitelji zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu njenog beauty carstva.
 
 
No iako su bezobrazno bogate, sestre Jenner i dalje jedna drugoj posuđuju odjeću, a čini se i donje rublje.
 
"Kendall može od mene posuditi što god poželi," kaže Kylie u najavi za svoj novi reality show, Life of Kylie. "S druge strane, kada ja svratim do nje i pitam je da mi da nešto obući do doma, Kendall iskopa najgoru trenirku koju ima, da mi najneudobnije i najstarije donje rublje te, uglavnom, bilo što što je staro, usko i loše."
 
 
Već smo zaključili da su obje milijunašice, što bi mogao biti dovoljan razlog da jedna kod druge imaju barem policu s donjim rubljem. A trebamo li spominjati činjenicu da sestre imaju i zajedničku liniju odjeće? Čudi nas i da Kendall kod kuće nema zalihe novog, nenošenog rublja, s obzirom na to da je (do sada) nosila revije najpoznatijeg brenda donjeg rublja, Victoria's Secreta. 
 
 
U istom isječku Kylie ističe i da su ona i Kendall potpuno različite osobe te da se vjerojatno nikad ne bi družile da nisu sestre. Nadamo se da ih razlike u karakterima ipak nikad neće dovesti do neke ozbiljne svađe, jer od koga će onda posuđivati donje rublje?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.