"Šokantni par Hollywooda" i sinoć je plijenio pozornost na crvenom tepihu

Foto: Getty 

IZMEĐU njih su 23 godine razlike.

Među uzvanicima sinoćnje 74. dodjele prestižnih Zlatnih globusa, bili su i supružnici Aaron i Sam Taylor Johnson.
 
26-godišnji glumac sinoć je osvojio i nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu "Nocturnal Animals", na iznenađenje mnogih, no kao i uvijek, njegova su glumačka ostvarenja ostala u sjeni njegovog braka.
 
 
Naime, njegova supruga, redateljica Sam Taylor Johnson, koja je režirala i prvi nastavak erotske trilogije "Pedeset Nijansi Sive", od njega je starija 23 godine pa svaka njihova zajednička pojava na crvenom tepihu izazove lavinu komentara. 
 
 
Iako rjeđe viđamo brakove starijih žena i mlađih muškaraca nego obrnuto, Aaron i Sam nimalo se ne zamaraju velikom razlikom, a svaki put izgledaju sve sretnije i zaljubljenije. 
 
"Ne uključujem se u razgovore o razlici u godinama. Kada bih prije čitao članke, uzrujao bih se. Što to uopće znači razlika u godinama? Ja je nisam primijetio kad smo se zaljubljivali jedno u drugo niti ju sad primjećujem. Ljudi koji me znaju, zovu me Benjamin Button - misle da sam ja stara, a ona mlada duša", otkrio je jednom prilikom Aaron, kojemu je bilo 18 kada je počeo hodati s tada 42-godišnjom Sam.
 
 
Par se vjenčao 2012. godine, a imaju i dvoje djece.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.