Sofia Vergara ošišala svoju poznatu nećakinju i pokazala zavidne frizerske vještine

Foto: Instagram

ZAHVALJUJUĆI seriji Moderna obitelj Sofia Vergara postala je jedna od najplaćenijih glumica na svijetu, a zahvaljujući izolaciji ubuduće bi mogla zarađivati i kao frizerka.

Sofia Vergara na Instagramu je pokazala kako je ošišala svoju nećakinju Claudiju, inače zvijezdu društvenih mreža koju na Instagramu prati preko 206 tisuća ljudi i koja nevjerojatno nalikuje svojoj teti, te je sve zadivila svojim frizerskim vještinama.

Claudia je, vjerojatno, kao i mnogi od vas čekala početak proljeća da skrati vrhove, no s obzirom na to da su saloni trenutno zatvoreni, morala se prepustiti u ruke svojoj teti s kojom je u izolaciji, što se pokazalo kao odlična odluka.

Sofia je na svojem Instagramu objavila galeriju s usporednim fotkama ispucalih i tankih vrhova kose njezine nećakinje prije šišanja, te vidljivo zdravije i savršeno ravno odrezane kose nakon šišanja. Impresivno, zar ne?

A impresionirala je i kolegu glumca iz Moderne obitelji Jesseja Tylera Fergusona koji u seriji glumi njezinog posinka Mitchella Pritchetta.

"Možeš li ošišati i mene? Kosa mi se otela kontroli", napisao joj je Jesse, no on nje jedini kojeg je Sofia zadivila i u komentarima je dobila još hrpu pohvala za svoje vješte ruke.

Osim Vergare, zavidne frizerske vještine u izolaciji je pokazala i Lana Klingor Mihić koja je savršeno ošišala samu sebe i čega se možete prisjetiti OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.