Slavne cure koje su odlučile ignorirati tradiciju i zaprositi svoje muškarce

Foto: Tumblr

ČAK i dečkima slavnih i superbogatih ljepotica ponekad je potrebno malo dulje da se odluče na brak.

Ove celebrity ljepotice odlučile su same uzeti stvar u svoje ruke pa su zaprosile dečke s kojima su tada bile u vezi! Ipak, moramo vas upozoriti, nisu svi brakovi dobro završili...

Elizabeth Taylor

Legendarna ljepotica ljubičastih očiju svog je drugog supruga, britanskog glumca Michaela Wildinga sama je zaprosila. Par se vjenčao 1952. na kratkoj ceremoniji u Londonu, dobio dvoje djece i rastao 1957. godine.



Britney Spears


Jeste li znali da je upravo Britney zaprosila oca svoje djece? Kevin Federline, njezin bivši plesač, dobio je čast da ga 2004. zgodna Britney Spears upita želi li se udati za nju. Britney i Kevin vraćali su se avionom iz Škotske, bili sretni zbog uspješne turneje i pokrenuli razgovor o obitelji. "I tako sam odjednom rekla - zašto se ne bi vjenčali?", ispričala je Britney za People. Zanimljivo je da ju je Kevin isprva odbio, a zatim sam zaprosio. Ona je rekla da i par se vjenčao krajem iste godine, a rastao 2006.



Kristen Bell


Odvažna plavokosa glumica 2013. zaključila je da više nema što čekati. Zaprosila je svog dugogodišnjeg dečka Daxa Sheparda i to javno! Na Twitteru je napisala: "@daxshepard1 hoćeš li se udati za mene!" On je "romantično" odgovorio: "J**eno da!" Par se prije toga dogovorio da se neće vjenčati dok se u Americi ne odobri mogućnost brakova za homoseksualce.



Pink

Pink nije samo snažna i neovisna u svojim pjesmama - takva je i u privatnom životu. 2005. zaprosila je motorista Careyja Harta za vrijeme jedne trke u Californiji. Vjenčali su se 2006. ,a 2007. stigla je kćerkica Willow Sage Hart. 2015. su počeli veliki bračni problemi i razgovor o razvodu, a sada pokušavaju riješiti razmirice.



Jennifer Hudson

Slavnu pjevačicu hrvač David Otunga zaprosio je na njezin rođendan 2009. godine, no ona je htjela uzeti stvar u svoje ruke. Pričekala je 5 mjeseci do njegovog rođendana, i zaprosila ga s dijamantnim prstenom od 5 karata! Do danas su još zaručeni, ali su dobili sina Davida Jr. -a.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.