Slavna bogatašica upropastila još jednu tvrtku izgrađenu tatinim novcem

Foto: Getty

BOGATA nasljednica pobjegla je od velikih dugova.

Petra Ecclestone se, čini se, odlučila riješiti baš svega što ju je činilo nesretnom.

Tako se prošle godine napokon odlučila razvesti od nasilnog supruga, milijardera Jamesa Stunta, s kojim ima troje djece, a sada se riješila i luksuznog brenda zbog kojeg je bila dužna čak 4,2 milijuna funti.



Dizajnersku tvrtku Stark Petra je predstavila na New York Fashion Weeku 2011. godine, svega mjesec dana nakon što se udala za Jamesa na čak 12 milijuna funti vrijednoj ceremoniji u Italiji.

No 29-godišnja bogatašica sada se uspjela riješiti tvrtke i to svega tjedan dana nakon što je njezin razvod finaliziran. Petra je u svojim kolekcijama nudila torbe od kože pitona i aligatora koje su koštale od 400 pa do vrtoglavih 3000 funti.



U dugove je upala još 2015. godine, no prepuštanjem tvrtke u sigurnije ruke uspjela ih se riješiti. Također, ovo nije bio prvi pokušaj plavokose bogatašice da pokrene svoj modni biznis, jer je još 2008. godine lansirala prvu kolekciju muške odjeće pod tvrtkom FORM, no ona je izdržala svega 14 mjeseci, unatoč velikoj financijskoj pomoći tate Bernieja.



Petri je, inače, pripalo skrbništvo nad troje djece te je od suda dobila dopuštenje za odlazak u SAD. Tko zna, možda tamo pokrene nešto novo, ali pristupačnije masama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.