Saznale smo gdje kupiti haljinicu, za kojom ste poludjele na našem Instagramu

Foto: Instagram

PITALE ste nas gdje kupiti haljinu.
 
Prije točno pet tjedana, na našem službenom profilu na Instagramu, objavili smo sliku prekrasne nude haljine s čipkom na rukavima i šarenim cvjetnim detaljima.
 
 
Nakon objave, primili smo puno upita, gdje nabaviti haljinicu, a za vas smo pronašli i jednu sličnu, i to u H&M-u za 80 eura, a za njom su poludjele brojne fashionistice diljem svijeta.
 
 
375 funti
 
No, sada smo otkrile čijih je ruku djelo originalna haljina, a razveselit će vas podatak kako brend spada u kategoriju "prihvatljivijih" po cijeni, na slavnoj online šoping stranici NET-A-PORTER.
 
 
350 funti
 
Brend se zove Needle & Thread, a radi se o kompaniji sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koja je lansirana u travnju 2013. godine. Brend nudi i kolekcije za mladenke, a najpoznatiji je po kombinaciji čipkastih detalja i cvjetnih ukrasa na odjeći, koji se nalaze i na spomenutoj haljini.
 
 
350 funti
 
350 funti
 
Po onome što smo imali priliku vidjeti na NET-A-PORTERU i službenoj stranici brenda, cijene se kreću od 120 funti, a u ponudi su haljine, suknje, romantični topići, kombinezoni, hlače, jaknice i slično.
 
300 funti
 
Identične ovakve haljine trenutno nema u njihovoj ponudi, no ima vrlo sličnih, bilo maxi, bilo kraćih, a cijene im se kreću od 300 do 375 funti, odnosno 3000 kuna. Ostale modele haljina možete pronaći od 130 funti.
 
 
325 funti
 
 
Topić, 150 funti
 
Iako znamo da iznos nije mali, ako ste trenutno u potrazi za haljinom za neku posebnu priliku te imate toliki budžet, sigurne smo kako ćete razmisliti o ovoj opciji.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.