Samo Rihanna može izgledati ovako dobro u najmanje fotogeničnoj boji

Foto: Getty Images

NA predstavljanju nove kolekcije svojeg brenda Fenty u luksuznoj njujorškoj trgovini Bergdorf Goodman Rihanna se pojavila u odvažnom izdanju.

Zvijezda večeri pobrinula se da svi pogledi budu upereni u nju pojavivši se u boji koju ne prati dobar glas, ali njoj stoji savršeno. Radi se o narančastoj koju je Rihanna obukla od glave do (gotovo) pete te je i na usne nanijela narančasti ruž.

Pjevačica je iskombinirala predimenzionirani sjajni kaput i mini džemper-haljinu s dolčevitom, oboje u narančastoj boji i s potpisom njezinog brenda, a stajling je upotpunila zlatnim satenskim čizmicama te nanizanim ogrlicama i velikim naušnicama također u zlatnoj boji, koja se sjajno slaže s narančastom.

U ovom izdanju Rihanna je dokazala da narančasta nije uopće tako nefotogenična kao što tvrde modni eksperti, zbog čega je većina slavnih dama izbjegava za svečane evente, a stilistica Daisy Schubert je otkrila i da je Kate Middleton i Meghan Markle upravo zato ne nose baš nikad.

Osim Rihanne, na ovogodišnjim crvenim tepisima još su neke poznate dame potvrdile da je loša reputacija narančaste posve neutemeljena. U nastavku pogledajte o kome je riječ.

Michelle Williams na Zlatnim globusima

Laura Dern na dodjeli nagrada Critics Choice

Chrissy Teigen na Grammyjima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.