Proljetna čarolija: ELFS-i predstavili zanosnu kolekciju za nadolazeću sezonu

Foto: Press Foto

4. VEČER Fashion.hr-a bila je rezervirana za poznati hrvatski dvojac ELFS, koji je na Zagrebačkom velesajmu održao samostalnu reviju.

Dizajneri su predstavili izuzetno nosivu kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2016., a nevjerojatna scenografija koja je prikazivala glamurozni vrt, izmamila je uzdahe publike.

U novoj kolekciji, punoj pastelnih boja, čipke i decentnog cvjetnog dezena ELFS-i su predstavili svoje poznate bestsellere u novom ruhu - raskošne dugačke haljine, koktel haljinice s pencil suknjom i košaricama i sexy dvodijelne kompletiće koji se sastoje od uske suknje i topića.

Novost su glamurozne haljine sa širokom midi suknjom u stilu dama zlatnog doba Hollywooda, koje dolaze u neodoljivim pastelnim bojama. U takvim haljinama u prvom su redu revije zablistale poznate dame kao što su glumica Sonja Kovač, Indexova kolumnistica Andrea Andrassy i Anita Dujić.



Uskim čipkastim haljinama s 3/4 rukavima i strogim ovratnicima ELFS-i su uspješno spojili seksipil s proljetnom romantikom, koju ističu nježnim nijansama poput bež i svijetlosive.

Dašak sedamdesetih provlači se kroz atraktivne dnevne komade kao što su traperice i bluzice sa zvonolikim nogavicama ili rukavima.

Dečkima su ELFS-i namijenili sweatere, štreberske pulovere u kompletu s leptir mašnama i trapericama i zanimljive T-shirtove.



Uz mušku i žensku kolekciju, publika je imala priliku vidjeti i atraktivne nove torbice. Vjerujemo da će one u plavo-bijeloj mornarskoj kombinaciji biti pravi ljetni hit!

Sve modele sa sinoćnje revije pogledajte u našoj galeriji!
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.