Prije nego što je Harry sreo Meghan: Koga je sve ljubila crna ovca kraljevske obitelji?

Foto: Getty, Splash, Instagram

NAJRAZUZDANIJI član britanske kraljevske obitelji napokon se smirio.
 
Za sve je, naravno, zaslužna žena koja je uspjela zarobiti srce princa i natjerati ga da se skrasi.
 
 
No prije nego što je Hary upoznao Meghan, imao je poprilično buran ljubavni život i povezivalo ga se s mnogim drugim glumicama, pjevačicama, modelima, voditeljicama... Ovo su njegove bivše:  
 
Ellie Goulding
 
 
Iako svoju vezu nikada nisu službeno potvrdili, princ i britanska pjevačica intenzivno su se družili od 2014. do 2016. godine te su navodno viđeni i kako se ljube na jednom sportskom događaju.
 
Cressida Bonas
 
 
S britanskom glumicom, plesačicom i manekenkom Harry je bio u vezi od 2012. do 2014. godine, a upoznala ih je njegova rođakinja princeza Eugene. Cressida je nakon prekida priznala da se osjećala kao "ptica u kavezu" dok je hodala s princom te da to nikako nije bilo dobro za njen glumački proboj. 
 
Mollie King
 
 
Članica girl benda Saturdays 2012. sama je pokrenula glasine o vezi s princem tako da je medijima rekla da su bili na piću. Harryju je to, naravno, zasmetalo i odmah joj je "dao nogu".
 
Florence Brudenell-Bruce
 
 
Početkom 2011. godine Harry je bio u kratkoj vezi s britanskom manekenkom Florence Brudenell-Bruce, a prekinuli su jer je on imao previše obaveza na treningu za pilote u britanskoj vojsci. 
 
Caroline Flack
 
 
Televizijska voditeljica, koju se jedno vrijeme povezivalo i s mlađahnim Harryjem Stylesom, izjavila je da je 2009. godina imala kratku vezu s princom kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja. O tome je pisala i u svojoj knjizi gdje je otkrila i da su prekinuli kada je njihova veza postala javna. 
 
Chelsy Davy
 
 
Harry i Chelsy upoznali su se u školi te s prekidima hodali od 2004. do 2010. godine. Čak i nakon njihovog posljednjeg prekida Chelsy je bila pozvana na vjenčanje Kate i Williama.
 
Natalie Pinkham
 
 
Iako njihova veza nije nikada službeno potvrđena, britansku TV voditeljicu s Harryjem se povezivalo 2003. godine. Nakon veze, navodno su ostali i dobri prijatelji, no sve je, ipak, ostalo na glasinama. 
 
Astrid Harbord
 
 
Astrid je prijateljica Kate Middleton, a šuškalo se da je u vezi s Harryjem nakon što su zajedno viđeni na jednom tulumu u Londonu 2009. godine.
 
Camilla Romestrand
 
 
Nakon što je prekinuo s Chelsy Davy, Harry je, navodno, utjehu pronašao u zagrljaju norveške pjevačice Camille. Ona je 2012. za CBS izjavila da je provela noć u palači te da joj je princ napravio doručak, no on to nikada nije potvrdio. 
 
Cassie Sumner
 
 
Britanska glumica i manekenka 2004. je tvrdila da je provela noć s Harryjem, kad je njemu bilo 19 godina. Priču o njihovoj aferi medijima je ispričala do zadnjih detalja, no Harry to nikada nije potvrdio. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.