Poznata Crnogorka objavila novu suradnju sa svjetski poznatim beauty brendom

Foto: Instagram

AKO volite pratiti beauty trendove i influencerice s tog područja, onda sigurno znate tko je Amra Olević. Ovu Crnogorku na Instagramu prati gotovo 6 milijuna ljudi, a široj je publici poznata pod umjetničkim imenom Amrezy. 

Iako svojim beauty-modnim sadržajem i sama sjajno dobiva nove pratitelje na dnevnoj bazi, u beauty svijetu je postala poprilično poznata kada je ostvarila svoju prvu suradnju s brendom Anastasia Beverly Hills kreirajući paletu sjenila 2014. godine. To je bila prva suradnja beauty influencerice i beauty brenda ikada što je pokrenulo lavinu sličnih suradnji. 

Prije dvije godine Amra se udružila s istim brendom lansirajući highlighter koji se nekoliko puta rasprodao u rekordnom roku. 

Ipak, najnovija suradnja mnoge je u potpunosti ostavila bez riječi. Riječ je novoj paleti sjenila iz kreativne tvornice Anastasije Beverly Hills i Amre, koja je u međuvremenu postala sjajna prijateljica s vlasnicom brenda Anastasijom Soare i njezinom kćeri Claudiom, poznatijom pod umjetničkim imenom Norvina. 

Nova "Amrezy" paleta sadrži sve Amrine omiljene nijanse koje je posvetila njoj dragim ljudima, a pakiranje i sama kampanja inspirirani su Barbie svijetom i stajlinzima pjevačice Nicki Minaj koju Amra navodi kao svoj uzor. 

 

Inače, cijena ove palete bit će otprilike 350 kuna, a bit će dostupna za kupnju od 13. siječnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.