Posjetite Sajam vjenčanja u Zagrebu od 5. do 7. 02. i razmislite o vjenčanju u Istri!

Foto: Press Foto

SAJAM vjenčanja Zagreb ugostit će u Areni Zagreb brojne domaće izlagače i obrtnike iz svijeta vjenčanja – salone vjenčanica i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, studijske kuće za fotografiranje i snimanje, predstavnike iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje svadbene svečanosti. Zadovoljstvo nam je istaknuti da na Sajmu vjenčanja u Zagrebu već 18. godinu za redom nastupaju domaći obrtnici čime ova manifestacija podupire razvoj i unapređenje hrvatskog obrtništva, ali doprinosi i promociji hrvatskih prirodnih ljepota te domaćih lokacija kao savršenih destinacija za održavanje svadbenih svečanosti.

Jedno od ovogodišnjih predstavljanja posebno je atraktivno: Sajam vjenčanja Zagreb s partnerom Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Pula predstavlja Istru kao nezaobilaznu destinaciju za vjenčanja i njezine brojne potencijale.

Istra, sa svim svojim prirodnim ljepotama, turistički i kulturološki atraktivnim odredištima, bajkovitom unutrašnjosti, vrhunskom gastronomijom i prometnom povezanošću, danas je jedno od najpoželjnijih odredišta kako za vjenčanja tako i za bračna putovanja. Taj potencijal prepoznaju brojni strani, ali i domaći parovi u potrazi za savršenim mjestom za njihovo vjenčanje, a Istra odgovara na najbolji mogući način – mogućnostima i ponudama vrhunskih profesionalaca, osjećajem dobrodošlice, trendovima koji na najbolji način spajaju tradicionalno i moderno.

Uz predstavljanje projekta „Vjenčanja u Istri“ i zanimljive goste, otkrivamo neotkriveno, predstavljamo glavne smjernice projekta i započinjemo suradnju kojom ćemo vjenčanjima u Istri dati veću medijsku važnost. Na izložbenom prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula ujedno će se predstaviti i izlagači koji svojim radom pridonose uspješnosti vjenčanja u Istri.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete na ovom predstavljanju u nedjelju, 7. veljače, u 16 sati, u Areni Zagreb, u sklopu Sajma vjenčanja Zagreb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.