Pleše bolje od većine frajera koje znamo: Gluhonijemi model iz "ANTM"-a sada je zvijezda showa "Dancing With The Stars"

Foto: Press Foto

GLUHONIJEMI model Nyle DiMarco prošle je godine osvojio publiku nastupom u emisiji "America's Next Top Model".

Bez obzira na činjenicu da ne čuje, odlučni maneken poštivao je sva pravila igre te pažljivo prihvaćao sugestije i kritike sudaca te iz tjedna u tjedan poboljšavao svoju izvedbu. Njegov odlučan stav i simpatična narav, uz fizičke predispozicije i izuzetnu profesionalnost oduševili su suce i glasače pa je tako upravo on postao pobjednik 22.  sezone showa "America's Next Top Model".

Zgodni Nyle od tada je nastavio raditi kao maneken, a dobio je i još jednu televizijsku ponudu pa tako sada nastupa u plesnoj emisiji "Dancing With The Stars" gdje ponovno briljira.

Nakon prvog nastupa, jedan od sudaca mu je rekao: "Jesi li stvaran? Ti bi mogao biti idući američki najbolji plesač."

"Znam da su mnogi drugi sudionici mislili kako sam netko tko će igrati na kartu sažaljenja, no uspio sam im pokazati da jesam plesač.", izjavio je Nyle nakon fantastičnog prvog nastupa i dodao: "Kad sam odrastao, mama me uvijek učila da mogu raditi što god poželim. Sluh nije sve. Tako sam si postavio ljestvicu visoko, a još uvijek imam mnogo za pokazati svijetu."

Nyle je drugi gluhi natjecatelj u povijesti ovog showa, a partnerica mu je plesačica Peta Murgatroyd s kojom je uspostavio odličnu komunikaciju.

Peta je izjavila kako i sama sada pokušava naučiti znakovni jezik i kako uživa u ovoj suradnji jer je njihova komunikacija tako vizualna, a ona je osoba koja mu pomaže da razumije glazbu premda ju ne čuje.

Zgodni Nyle za E! je izjavio: "Veselim se što imam priliku promijeniti mišljenje koje ljudi imaju o gluhim ljudima - i mi možemo plesati!"

Nyle ne samo da može plesati, već u tome rastura, a kako to izgleda pogledajte ovdje:

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.