Pet jednostavnih načina za sakrivanje izrasta dok se ne otvore frizerski saloni

Foto: Instagram

FRIZERSKI saloni zatvoreni su do daljnjega i jedini način da obojite kosu je da to napravite sami ili uz pomoć nekog od ukućana s kojima ste u izolaciji.

Ako pak ne mislite da ste vi ili vaši ukućani dovoljno vješti za nešto takvo, razveselit će vas da postoje i drugi načini za prekrivanje izrasta, koji ne podrazumijevanju bojenje ni bilo kakve posebne frizerske vještine. 

U pomoć vam priskače pet jednostavnih frizura koje skreću pažnju s izrasta, a neke ga i potpuno prekrivaju, i koje će vam pomoći da se, do sljedećeg odlaska frizeru, lakše pogledate u ogledalo.

Visoka punđa

Iako posljednjih godina više nije popularna kao prije, ova frizura prekriva izrast bolje od ijedne druge, a usto je i idealan look za rad od kuće jer miče svu kosu s lica i vrata. 

Razbarušena

Iako vjerujemo da mnoge od vas trenutno njeguju razbarušeni look, ovdje se ne radi o takozvanoj "krevet frizuri". Za chic razbarušeni izgled kosu je ipak potrebno prvo počešljati, a tek je zatim možete lagano razbarušiti prstima ili spontano prebaciti jedan dio na drugu stranu. Tako će se izrast bolje stopiti s ostatkom kose, a tamniji korijen podarit će joj i bujniji izgled.

Polupodignuto

Još jedna odlična frizura za prekrivanje izrasta je polupodignuta kosa svezana u punđicu ili takozvanu palmicu. Dodatan bonus je i ako običnu gumicu zamijenite velikom scrunchie-gumicom za kosu koja će potpuno pokriti izrast.

Neuredna punđa

Omiljena frizura Meghan Markle također je sjajna za prekrivanje izrasta, a ujedno se i savršeno uklapa u opušteni kućni look te nije nimalo zahtjevna za stiliziranje.

Pletenice

Ovdje imate puno prostora ze kreativnost, a što su pletenice zanimljivije, to će bolje skrenuti pažnju s izrasta. Ako pak niste vješti u pravljenju frizura, radije se odlučite za neki od prethodnih prijedloga.

Pssst! Ako ste ipak odlučili sami obojiti kosu, OVDJE doznajte kako ćete to napraviti najbolje moguće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.