Ovo su modeli haljina koji će dominirati ulicama i Instagramom u 2020. godini

TIJEKOM 2018. i 2019. godine nije postojao način da na ulici izbjegnete haljine u boho stilu. U jednom trenutku pojavile su se i haljine s dugim rukavima i visokim ovratnicima, ali one, koliko god popularne bile, nisu pristajale baš svakoj građi tijela.

Srećom, trendovi se mijenjaju, a modni stručnjaci već sad sa sigurnošću tvrde da će upravo ovih sedam modela haljina obilježiti 2020. godinu:

Kožne haljine

Ovo je haljina koju već sad možete bez problema nositi. Ako je riječ o haljini s naramenicama, nosite je u kombinaciji s uskom majicom s visokim ovratnikom te čizmama. No ako ste odabrali model s rukavima, bit će dovoljno iskombinirati je uz trendi čizme.

Bijeli pamuk

Čini se da ovaj klasik nikada neće izaći iz mode. Dugačke, potpuno bijele haljine su same po sebi dovoljno upečatljive da se ne treba previše zamarati razmišljanjem uz što ćete ih nositi.

Točkice

Dok su prošle sezone najpopularnije bile crno-bijele točkaste haljine, ove godine one dolaze u svim mogućim bojama. Složit ćete se, uzbudljivo je vidjeti ovaj klasik u potpuno novom ruhu.

Print inspiriran 70-im godinama

Kako trendovi imaju tendenciju ponavljanja, moda 70-ih ponovno ima utjecaj na odijevanje. Zato ne čudi što ćete ove godine posvuda viđati prepoznatljive printeve iz upravo tog razdoblja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.