Ovo malo plaši: Detalj koji je zajednički brojnim Oskarovkama

Foto: Getty

MOŽDA ste ga već primijetili...
 
Kada se osvrnemo na početak ovog tjedna, jasno je kako on je prošao u znaku dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar.
 
 
  
Tko ga je osvojio, što su obukle slavne dame, tko je najveći gubitnik, je li ova dodjela bila bolja ili loša od prijašnjih... U žarištu interesa bio je baš svaki detalj.
 
 
 
Zato nimalo ne čudi da je primijećeno i kako su brojne slavne dame, koje su imale čast osvojiti Zlatni kipić, imale i jednu stvar zajedničku, osim da su glumice, a radi se o zlatnim haljinama.
 
Ako se obuku kao Zlatni kipić, imaju li tako više šanse za osvajanje istog? Zvuči suludo, no imamo dokaze, a posljednji u nizu zove se Emma Stone, koja je upravo u zlatnoj haljini, ove godine kući otišla s nagradom, za ostvarenje u kino hitu "La La Land".
 
 
Prije nje tu su bile Meryl Streep i Cate Blanchett čak dva puta, Reese Witherspoon, Marion Cotillard, Sandra Bullock, Alicia Vikander. koje su se sve odlučile za haljine u zlatnim tonovima. 
 
 
 
Naravno, tu su i dobitnice koje nisu imale takvu haljinu, no morate priznati kako je ovo otkriće prilično zanimljivo i zabavno, ali i pomalo bizarno.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.