Ovaj celebrity duo jučer se ponašao kao par no oni su godinama najbolji prijatelji

Foto: Splash News

JUČER je u New Yorku održana jedna gala večer.

Radi se o predstavljanju legendarnog Pirellijeva kalendara za 2018. godinu, a na crvenom tepihu svu pažnju ukrao je jedan poznati duo koji je pozirao za njega.



Radi se o top modelu Naomi Campbell i reperu Seanu Combsu koji je toliko puta mijenjao umjetničko ime da više ni sam ne zna kako se zove, no radi se o slavnom P. Diddyju, Puff Daddyju, Daddyju...



Jučer se duo čitavo vrijeme smijao, držao za ruke te spremno pozirao, a da već godinama ne znamo da su najbolji prijatelji, rekli bismo da su novi zvjezdani par. No Sean već više od desetljeća ljubi prelijepu pjevačicu Cassie pa razloga za brigu nema.

I dok se on odlučio za elegantni, crni kaput i veliki bijeli šal, Naomi se odlučila za dugu haljinu s crvenim šljokicama te plavo-bež bundu, a "točka na i" raskošnom stylingu bile su crvene štikle i dijamantne naušnice.



Još davne 2002. godine šuškalo se kako je duo imao kratku romansu no Crna pantera tvrdi da su poput brata i sestre. "Znamo se više od 20 godina i kada ga upoznate shvatite koliko je lojalan. Meni je to već desetljećima. Otkad ga znam Sean se nije promijenio. Obožavam ga", otkrila je jednom prilikom Naomi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.