Osam najčešćih izlika koje žene koriste kako bi se "izvukle" od seksa

ISPRIKE zašto se baš večeras ne možemo seksati sa svojim dečkom ponekad su iskrene, ponekad samo način da se izvučemo, ali jedno je sigurno: svaka je žena barem jednom izgovorila neku od ovih rečenica.

"Boli me glava"

Klasik u enciklopediji ženskih isprika za izbjegavanje seksa. Ova je isprika toliko česta da će neke žene s glavoboljom potražiti neku drugu ispriku, jer im ova zvuči previše otrcano.

"Počinje serija"


Seks je seks, ali nova epizoda naše omiljene serije ponekad zna biti mnogo zanimljivija od ustaljene rutine u krevetu. Ako nam ne možete ponuditi jednako kvalitetnu radnju, radije ćemo ju pogledati na malim ekranima.

"Ajmo razgovarati"

Često se zbog životnog stila jedva stignemo vidjeti sa svojim partnerom, a kada legnemo u krevet, ne želimo samo fizičku vezu. Ponekad nam je razgovor mnogo važniji od natezanja ispod plahta, jer može biti mnogo intimniji.

"Nisam se otuširala"

Vjerovali ili ne, seks nakon teretane baš nam i nije privlačan. Žena se u krevetu voli osjećati lijepo i ugodno, a to nikako ne može postići ako nije imala kratko druženje s gelom za tuširanje nakon treninga.

"Upravo sam se otuširala"

Ako nekamo moramo ići i upravo smo se otuširale, seks nam baš i neće biti toliko privlačan. Niti jedna se žena neće osjećati ugodno ako zna da mora provesti cijeli dan na poslu mirišući na seks, koliko god se to muškarcu činilo privlačnim.

"Umorna sam"


Nakon cijelog dana obavljanja stvari, ponekad se samo želimo opustiti, a seks često nije opuštajući. Ako nas želite zadovoljiti i pustiti nas da ništa ne radimo, može, ali ako očekujete da ćete samo ležati i pustiti nas da sve obavimo, radije biramo odmor.

"Debela sam"


Kada nismo zadovoljne svojim tijelom, nije nam do seksa. Znamo da muškarcima nije stalo, ali nama jest, pa ćemo izbjegavati seks.

"Nisam obrijala noge"


Ponekad jednostavno ne stignemo sve, a ako nismo obrijale noge, nećemo se htjeti seksati. Gledajte na noge kao na kaktus: Bodlje su tu s razlogom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.