Omiljeni modni trikovi iz "Tračerice" koje uvijek rado posuđujemo

Foto: YouTube Screenshot, Instagram

IAKO je snimanje popularne serije "Tračerica" završilo prije sedam godina, mnoge djevojke nisu zaboravile na nju. 

Baš poput "Seks i grada", "Tračerica" je ostavila snažan modni dojam na sve djevojke koje su je vjerno pratile. Premda je prošla gotovo dekada od emitiranja ove serije na televiziji, mnogi prikazani odjevni komadi i dalje su vrlo popularni i poželjni. 

Neovisno o tome jeste li bile tim "Blair" ili tim "Serena", ove modne trikove ćete i same poželjeti isprobati. 

Raskošan rajf za kosu popravlja svaku frizuru

Kraljica upečatljivih rajfova Blair Waldorf bi vam sigurno savjetovala da investirate barem u jedan primjerak ovog modnog dodatka koji pristaje svima i u trenu podiže vaš cjelokupan izgled. 

Kompletići koji imaju suknju umjesto hlača su zabavniji

Mnoge likove u navedenoj seriji smo često imali prilike vidjeti u kompletićima sakoa i suknje. Osim što nikada ne izlazi iz mode, ova odjevna kombinacija vrlo je lako prilagodljiva i za dnevni i za večernji outfit. 

Dokoljenice će dodatno začiniti svaki outfit

Možda ste na njih zaboravile, no moramo vas obavijestiti da se dokoljenice ponovno nose i da nećete pogriješiti ako ih već danas ukomponirate u svoj outfit. 

Nemojte se bojati upečatljivih uzoraka

Ako smo nešto naučili iz "Tračerice", onda je to da kada je moda u pitanju - sigurna zona ne postoji. Zato ako neprestano oklijevate nositi kombinacije s upečatljivim uzorkom, sada je pravo vrijeme da to promijenite. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.