Od puf rukava do divljih uzoraka: Ovi trendovi su obilježili 2019. godinu

Foto: Instagram

KAO i svake godine, neki modni trendovi postanu prošlost u samo nekoliko tjedana, a neki se zadrže i do kraja godine ili čak i duže. 

Iako smo i dalje ostali vjerni povratničkoj modi devedesetih, usvojili smo i nekolicinu povratnika s početka milenija oko kojih se i dalje lome koplja. 

Ovih pet modnih trendova obilježili su 2019. godinu. 

Minice

Prošle smo godine na ulicama i na Instagramu najčešće viđali suknje i haljine midi dužine, a ove je godine moda postala odvažnija pa se većina dama prebacila na mini suknje i mini haljine. 

Napuhani rukavi

Ovaj trend bi se mogao ustaliti i nekoliko narednih godina u modnim trendovima, a obožavaju ga i poznate zvijezde poput Celine Dion koja je oborila rekord u veličini napuhanih rukava

Ribarski šeširi

Ovo je jedan od povratnika s početka milenija i njega ili volite ili mrzite. Ipak, čak i ako vam se na početku nije svidio, pod utjecajem Gigi Hadid, Rihanne i Kendall Jenner koje ga često nose možda ste se i predomislile. 

Minijaturne torbice

Iako mobiteli postaju sve veći, torbice postaju toliko male da u neke od njih ne možete spremiti ni ključeve, a kamoli novčanik i mobitel. Ipak, čini se da načelo ''estetika prije funkcionalnosti'' ponovno vlada modnim svijetom. 

Divlji uzroci

Čini se da nas životinjski uzorci nikada neće napustiti pa bismo ih već mogli proglasiti bezvremenskim trendom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.