Od kraljice do prosjaka: Gwen Stefani dijelila besplatne karte za koncert, no ni to nije pomoglo

Foto: Instagram

JADNA Gwen.

Bivša pjevačica popularne grupe No Doubt, Gwen Stefani, koja je nakon toga krenula u prilično uspješne solo vode, nedavno se suočila s okrutnom stvarnošću.

Naime, platinasta plavuša, krenula je na svoju "This Is What The Truth Feels Like" turneju, na kojoj je ponudila čak četiri karte za mizernih 40 dolara, no ni takva jeftina cijena nije uspjela rasprodati koncert.



Naime, kako prenosi poznati holivudski tračer Perez Hilton, Gwen je prvi nastup zakazala u Xfinity Centeru u Bostonu, koji je i prenosila uživo na Yahoo-u, no unatoč naizgled punom prostoru, to je sve bila samo iluzija.

Naime, zaposlenici tvrtke Live Nation, doslovno su stajali ispred dvorane i dijelili besplatne karte, kako bi izbjegli potpuni debakl.



Uz to, odsječen je i cijeli travnjak amfiteatra, na koji stane tisuće ljudi, a svi ljudi premješteni su prema naprijed. Prilično tužno za pjevačicu, koja je doista imala odlične hitove...


Pssst! Imidžu zgodne plavuše možda je naštetila i njezina veza s country pjevačem Blakeom Sheltonom, koji je navodno ostavio tadašnju suprugu Mirandu Lambert zbog nje te činjenica kako su mjesecima bombardirali fanove zajedničkim slikama i ljigavim ljubavnim izjavama.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.