Novosti iz svijeta ljepote: Shiseido frizure, magične četke za kosu i krokodilski nokti

BEAUTY & Lifestyle Show, koji je jučer otvorio vrata ljubiteljima svih novosti vezanih uz ljepotu, ponudio je bogat izbor izlagača koji su na hrvatsko tržište došli predstaviti svoje zanimljive proizvode. U mnoštvu ekstenzija, parfema, lakova za nokte i profesionalnih frizerskih preparata, našu pažnju je zaokupila revija branda Shiseido, koji je po prvi put na hrvatskom tržištu predstavio liniju za njegu kose Senscience Liquid luxury, te Tangle Teezer četka i neobični lakovi za nokte njemačkog branda LCN.

Senscience Liquid luxury

Senscience Liquid luxury je prestižna kolekcija za njegu kose koja je nastala u Shiseidovim laboratorijima. Kroz znanstveni pristup, Senscience Liquid luxury donosi luksuzne preparate za kosu koji će odsada biti dostupni i nama.

Reviju je najavila lijepa voditeljica Vlatka Pokos, a slovenski i hrvatski frizeri, na modelima su pokazali načine šišanja i bojenja kose koje ove sezone preporučuje taj poznati japanski brand. Hit boje kose u Shiseidu su crvena, crna i zlatno plava, a naglasak je na nevjerojatnom sjaju i mekoći kose. Frizure su uglavnom asimetrične, ali izrazito nosive.

Tangle Teezer

Najpopularnija engleska četka za kosu napokon je došla i na hrvatsko tržište. Tangle Teezer četka je miljenica mnogih slavnih frizera i zvijezda, ali i žena diljem svijeta koje žele najbolje za svoju kosu. Osim što dolaze u preslatkim pakiranjima, ove četke s posebno izrađenim silikonskim zupcima, garantiraju raščešljavanje kose bez boli, ali i bez slomljenih vlasi. Izvrsna je i za masažu vlasišta, pa je često koriste i muškarci koji se bore s otpadanjem kose, a mnogi ljubitelji životinja često koriste ove četke kako bi bez muke počešljali svoje krznene životinje.

Ove četke su praktički neuništive, a moći ćemo ih kupiti samo u frizerskim salonima, po cijeni od oko 150 kuna.

LCN lakovi za nokte: Croco i Magnetic

Od jučerašnjih izlagača na Beauty & Lifestyle Show - u, najviše su nas privukli inovativni lakovi za nokte branda LCN. Osim bogate ponude lakova i šljokica u svim mogućim nijansama, LCN je predstavio dva inovativna rješenja za manikuru: Croc i Electro-Magnetic.

Croc

Sljedeći veliki trend "crackle" lakova za nokte, koji nanošenjem gornjeg laka stvaraju dojam "raspuknute manikure", LCN je predstavio lakove koji na noktima daju izgled krokodilske kože! Možete ga napraviti u  originalnoj zeleno crnoj varijanti, ali i u drugim bojama koje pašu uz vašu garderobu i vašu croco torbicu.

Electro-Magnetic

Uz pomoć Magnetic lakova za nokte, možete postići dosad neviđeni način manikiranja noktiju - uz pomoć magneta. Magnetic lak nanosi se na nokte i zatim se, uz pomoć posebnog magneta koji se drži iznad nokta, lak razlijeva po noktu i daje originalan i otkačen izgled.

LCN lakove možete kupiti u  salonu Studio Divine hair & nails care, Vlaška 60 i prodajnom salonu LCN-a u Palmotićevoj 19, u Zagrebu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.